Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciucuri Haida - garantia calitatii!

Cauciuc auto Haida a gasit larga popularitate intre proprietari de masini, care prevad sa primeasca anvelope auto de calitate superioara la un pret favorabil. Produsele acestui brand se dezvolta aplicind materialul exclusiv calitativ, la intreprinderi echipate cu utilaj actual. Producatorul prezinta alegere mare de pneuri pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Anvelope pe sezon de vara Haida

Anvelopele de vara constata stabilizarea termica ridicata. Multumita tehnologiilor actuale de productie, pneul isi mentine proprietatile de mobilizare chiar la temperaturi mari . Acest lucru permite marcii comerciale sa vanda marfa in peste 80 de state din toata lumea. Alta proprietate e nivelul mic de zgomot, care a fost obtinut prin crearea proiectului simplificat si neregulat a benzii de rulare. . Cu scopul de a determina toate beneficiile, achizitionati acum anvelopele de vara Haida pe site-ul nostru .

Cauciuc de iarna Haida

Producatorul pe anotimpul rece a creat pneuru Haida de iarna care au o multime de avantaje . In principal, este nevoie de accentuat miscarea fixa a masinii la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit . Modelul deosebit a benzii asigura o aderenta cu inalta calitate pe pista. Modelul benzii la fel minimizeaza aderenta a namolului si a ninsorii. Aiesta e o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Sunteti gata sa cumparati cauciucuri Haida pe iarna? La noi pe site gasiti cea mai ampla gama!

Pe tot anotimpul pneuri Haida

Producatorul a izbutit sa proiecteze o cale grozava pentru conducere in orice sezon. Aceste pneuri se evidentiaza prin caracteristicile lor bune de conducere pe autostrade ude si uscate, la temperaturi ridicate si scazute. Merge pentru folosire urbana si off-road. Importantul cistig e raportul calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa comandati pneuri pentru toate sezoanele si sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca o sa fiti multumit!

Care sunt caracteristicile anvelopelor de vara Haida?

Anvelopele de vara Haida au primit o mare publicitate nu numai in patria lor, ci si in strainatate. Printre principalele avantaje ale acestor anvelope trebuie remarcate durabilitatea si parametrii de conducere, precum si costul redus.

Cum sa cumperi anvelope de iarna Haida de la tine?

Pentru a achizitiona anvelope de iarna Haida, trebuie sa adaugati produsul dorit in cos si sa plasati o comanda sau sa formati la telefon + 373 68 257 576. Oferim produse de cea mai buna calitate la cele mai rezonabile preturi.

Ce alternative exista la marca Haida?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Hifly
  • Kenda
  • Grenlander
  • Mazzini

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus