Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Comanda pneuri Headway in Chisinau

Cauciuc auto Headway a capatat popularitate intre soferi, care tind sa obtina anvelope auto de calitate nemaipomenita la un cost atractiv. Marfa acestui brand se produce folosind materia prima exclusiv de calitate inalta, la intreprinderi dotate cu echipament actual. Fabricantul ofera sortiment larg de pneuri de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Anvelope pe sezon de vara Headway

Pneurile pe sezonul de vara constata stabilizarea termica extinsa. Pneul isi mentine proprietatile de antrenare la temperaturi mari multumita tehnologiilor noi de marfa . Aiest lucru da sansa companiei sa implementeze produsele in peste 90 de state din intreaga lume. Gradul scazut de zgomot este alta caracteristica, ce a fost obtinuta prin crearea designlui simplificat si neregulat a benzii de rulare. Comandati acum pneurile de sezonul de vara Headway la noi pe site, pentru a aprecia toate avantajele.

Anvelope de iarna Headway

Fabricantul pentru sezonul rece a dezvoltat cauciuc Headway pentru iarna ce au multe avantaje . In principal, este nevoie de subliniat miscarea fixa a autovehiculului la accelerare si oprire pe drum inzapezit . Modelul specific al benzii ofera o aderenta de buna calitate pe pista. In plus, modelul benzii reduce lipirea murdariei si a zapezii . Aiesta este o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Sunteti gata sa procurati cauciucuri Headway pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai ampla gama!

Anvelope pe tot sezonul Headway

Fabricantul a reusit sa proiecteze o cale favorabila pentru sofare pe orice perioada. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor excelente de sofare pe traseuri ude si uscate, la temperaturi inalte si mici. Merge pentru utilizare urbana si off-road. Principalul cistig este raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest fapt, este nevoie sa comandati pneuri pentru toate sezoanele ca sa le testati singuri. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Headway?

Dintre principalele avantaje ale anvelopelor de vara Headway, trebuie sa evidentiem aderenta lor incredibila, durata mare de viata, precum si pretul accesibil si calitatea inalta.

Cum sa cumperi anvelope de iarna de pe site-ul tau?

Puteti cumpara anvelope de iarna Headway completand o cerere pe site sau contactand departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Oferim doar produse de inalta calitate si originale.

Ce alternative exista la brandul Headway?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Winda Boto
  • Gripmax
  • Windforce
  • Hifly

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus