Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Hercules - garantia calatoriei confortabile!

Cauciuc auto Hercules a gasit popularitate la soferi, care doresc sa primeasca cauciuc auto de calitate excelenta la un cost atractiv. Marfa acestui brand se dezvolta aplicind materialul exclusiv calitativ, la fabrici echipate cu utilaj innoit. Producatorul ofera alegere mare de pneuri pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Pneuri pe sezonul de vara Hercules

Cauciucurile de vara constata stabilizarea termica inalta. Anvelopa isi mentine caracteristicile de antrenare chiar la temperaturi mari datorita tehnologiilor actuale de marfa . Aiest lucru da sansa marcii comerciale sa implementeze marfa in peste 100 de state din toata lumea. Gradul scazut de galagie e alta proprietate, ce a fost primita prin crearea designlui moderat si asimetric al benzii de rulare. Cu scopul de a aprecia toate avantajele, cumparati acum anvelopele de sezonul de vara Hercules .

Cauciucuri de iarna Hercules

Producatorul pe sezonul rece a dezvoltat anvelope Hercules de iarna care au multe avantaje . Este nevoie, in principal, de marcat miscarea fixa a vehiculului la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit. Modelul deosebit a benzii garanteaza o aderenta de inalta calitate pe pista. In plus, forma benzii reduce aderenta a namolului si a ninsorii . Aceasta este o iesire superba pentru a conduce in sezonul rece si in conditii dificile. Sunteti gata sa procurati anvelope Hercules pentru iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai larga gama!

Pe tot anotimpul anvelope Hercules

Fabricantul a izbutit sa creeze o varianta minunata pentru sofare pe orice anotimp. Aceste cauciucuri se remarca prin proprietatile lor excelente de sofare pe traseuri ude si uscacioase, la temperaturi extinse si mici. Merge pentru folosire orasaneasca si off-road. Principalul cistig este legatura calitate-cost. Pentru a va asigura de acest fapt, este nevoie sa cumparati cauciucuri pentru toate sezoanele ca sa le examinati desinestatator. Suntem siguri ca o sa fiti satisfacut!

De ce anvelopele de vara Hercules?

Anvelopele de vara Hercules se bucura de un mare succes si solicita nu numai in patria lor, ci si dincolo de granitele acesteia. Printre principalele avantaje ale acestor anvelope, trebuie evidentiate capabilitatile lor excelente de adaptare si stabilitatea directionala fiabila, precum si costul favorabil.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Hercules?

Printre principalele avantaje ale anvelopelor de iarna Hercules pentru pasageri se numara:

  • rezistenta la uzura si fiabilitate
  • durata lunga de functionare
  • performanta si eficienta excelente
Care este avantajul anvelopelor all-season Hercules fata de anvelopele de vara si de iarna?

Anvelopele Hercules pentru orice vreme, spre deosebire de anvelopele de vara si de iarna, sunt adaptate pentru utilizare pe tot parcursul anului. Se demonstreaza perfect atat in ​​perioadele calde, cat si in cele reci. Rezistenta la temperaturi extreme este determinata de o componenta chimica unica.

Ce alternative exista la marca Hercules?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Federal    
  • Falken           
  • Cooper    
  • Altenzo

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru autoturisme prezentate pe site-ul nostru.

Sus