Filtrul
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Raza openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Anvelope auto ILINK

Cauciuc ILINK - bastionul fiabilitatii

Cauciuc auto ILINK a capatat faima intre soferi, care prevad sa obtina anvelope auto de calitate superioara la un pret relativ ieftin. Produsele acestui brand se fabrica aplicind materia prima doar de calitate inalta, la intreprinderi echipate cu echipament innoit. Compania ofera sortiment mare de cauciuc auto de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Pneuri pe sezon de vara ILINK

Pneurile pe sezonul de vara constata stabilitatea termica extinsa. Cauciucul multumita tehnologiilor moderne de productie isi mentine proprietatile de antrenare chiar si la temperaturi inalte. Aiest moment face posibil producatorului sa implementeze produsele in peste 80 de tari din toata lumea. Nivelul scazut de galagie este alta proprietate, care a fost obtinuta prin crearea proiectului moderat si neregulat a benzii de rulare. Comandati chiar acum pneurile de vara ILINK pe site-ul nostru, cu scopul de a determina toate beneficiile.

Cauciuc de iarna ILINK

Pe anotimpul rece producatorul a dezvoltat cauciucuri ILINK de iarna ce au multe avantaje. E nevoie, mai intii, de subliniat miscarea stabila a masinii la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit. Modelul specific a benzii asigura o aderenta cu buna calitate pe autostrada. La fel, forma benzii minimizeaza lipirea a namolului si a zapezii . Aceasta este o iesire grozava pentru a conduce in sezonul rece si in situatii extreme. Intentionati sa comandati pneuri ILINK de iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai bogata gama!

Anvelope pe tot sezonul ILINK

Fabricantul a izbutit sa creeze o varianta excelenta pentru sofare in orice anotimp. Aceste anvelope se remarca prin proprietatile lor superbe de sofare pe traseuri ude si uscate, la temperaturi ridicate si scazute. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Importantul cistig este legatura calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa cumparati anvelope pentru toate sezoanele si sa le examinati desinestatator. Fara indoiala ca veti fi multumit!

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png