Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Interstate in Moldova

Anvelope Interstate au obtinut faima la soferi, care doresc sa primeasca cauciuc auto de calitate excelenta la un cost atractiv. Produsele fabricate a acestei marci comerciale se dezvolta aplicind materialul exclusiv de calitate inalta, la instalatii industriale dotate cu utilaj innoit. Producator de marfuri ofera sortiment mare de cauciuc auto pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Pneuri de vara Interstate

Anvelopele pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica inalta. Cauciucul isi pastreaza caracteristicile de mobilizare chiar si la temperaturi ridicate datorita tehnologiilor actuale de marfa . Acest moment face posibil producatorului sa vanda produsele in peste 50 de tari din toata lumea. Alta proprietate e nivelul micsorat de zgomot, care a fost obtinut prin crearea proiectului moderat si asimetric a benzii de rulare. . Cu scopul de a vedea toate avantajele, cumparati acum anvelopele de sezonul de vara Interstate pe site-ul anvelopele.md .

Cauciuc pe sezonul de iarna Interstate

Compania pe anotimpul rece a creat anvelope Interstate de iarna ce au multe avantaje . Este nevoie, mai intii, de marcat miscarea stabila a masinii la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit. Modelul deosebit a benzii de rulare ofera o aderenta de buna calitate pe pista. Totodata, forma benzii reduce lipirea murdariei si a omatului . Aceasta este o solutie perfecta pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Doriti sa comandati cauciucuri Interstate pe iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai bogata varietate!

Pe tot anul cauciuc Interstate

Fabricantul a reusit sa creeze o cale perfecta pentru conducere pe orice perioada. Aceste pneuri se remarca prin caracteristicile lor perfecte de conducere pe peste ude si uscate, la temperaturi inalte si scazute. Este adaptat pentru utilizare urbana si off-road. Principalul cistig este legatura calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, trebuie sa procurati pneuri pentru toate sezoanele si sa le testati singuri. Suntem siguri ca o sa fiti satisfacut!

De ce anvelopele pentru pasageri Interstate?

Anvelopele de vara Interstate au o serie de avantaje fata de concurentii lor. Atuul acestor anvelope poate fi adaugat la prezenta unui model unic al benzii de rulare in forma de V, care creste nivelul de aderenta, conducerea confortabila si, de asemenea, reduce consumul de combustibil.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Interstate?

Anvelopele de iarna interstatale au castigat de mult dragostea si increderea unui numar mare de soferi. Principalele avantaje ale acestor anvelope includ aderenta excelenta pe suprafete inghetate, abilitate si eficienta sporite pentru cross-country.

Care sunt caracteristicile anvelopelor pentru toate anotimpurile Interstate?

Principalele avantaje ale anvelopelor pentru toate anotimpurile Interstate sunt:

  • putere crescuta
  • consum redus de combustibil
  • dezvoltare cu cea mai recenta tehnologie
  • aderenta excelenta
Ce alte marci imi puteti recomanda?

Pe langa marca Interstate, va recomandam sa va familiarizati cu anvelopele unor marci precum:

Si, de asemenea, puteti vizualiza intreaga selectie de anvelope pentru pasageri.

Sus