Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Achizitioneaza cauciucuri Invovic in Chisinau

Cauciuc auto Invovic a obtinut popularitate intre soferi, care tind sa primeasca cauciuc auto de calitate magnifica la un cost accesibil. Marfa acestui brand se produce aplicind materia prima exclusiv calitativa, la instalatii industriale dotate cu echipament modern. Compania sugereaza alegere larga de cauciuc de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Pneuri de vara Invovic

Pneurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica marita. Datorita tehnologiilor actuale de bunuri, cauciucul isi mentine proprietatile de mobilizare la temperaturi inalte . Acest moment permite producatorului sa implementeze produsele in peste 70 de tari din toata lumea. Alta proprietate e gradul scazut de zgomot, care a fost obtinut prin crearea designlui simplificat si asimetric a benzii de rulare. . Achizitionati chiar acum anvelopele de sezonul de vara Invovic la noi pe site, cu scopul de a stabili toate avantajele.

Pneuri pe sezon de iarna Invovic

Producatorul pe sezonul rece a creat pneuru Invovic pe iarna care au multe avantaje . In principal, e nevoie de marcat miscarea fixa a automobilului la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit . Modelul individual al benzii ofera o aderenta cu inalta calitate pe autostrada. In plus, modelul benzii reduce aderenta murdariei si a ninsorii . Aceasta este o iesire superba pentru a sofa in sezonul rece si in conditii extreme. Intentionati sa cumparati cauciucuri Invovic de iarna? Pe site-ul anvelopele.md faceti rost de cea mai mare gama!

Pe tot anotimpul pneuri Invovic

Fabricantul a izbutit sa creeze o posibilitate minunata pentru conducere pe orice anotimp. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor superbe de conducere pe autostrade umede si uscacioase, la temperaturi inalte si scazute. Este adaptat pentru utilizare urbana si off-road. Principalul avantaj este raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest lucru, trebuie sa comandati anvelope pentru toate sezoanele ca sa le testati singuri. Fara indoiala ca o sa fiti multumit!

Cum sa comanzi anvelopele de vara Invovic de la tine?

Puteti cumpara anvelope de vara Invovic completand o cerere pe site sau apeland departamentul de vanzari la telefon + 373 68 257 576. Oferim produse de inalta calitate, care indeplinesc toate standardele si cerintele internationale.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Invovic?

Principalele avantaje ale anvelopelor de iarna marca Invovic sunt tractiunea, rezistenta la hidroplanare, performanta la condus, durabilitatea si fiabilitatea, precum si costul rezonabil.

Ce alternative exista la marca Invovic?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Sunfull
  • Radburg
  • Sunwide
  • Rockstone

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus