Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Kenda - garantia calitatii!

Cauciuc auto Kenda a capatat larga popularitate la soferi de masini, care doresc sa primeasca anvelope auto de calitate superioara la un cost scazut. Marfa acestei marci comerciale se implementeaza aplicind materialul doar de calitate inalta, la intreprinderi echipate cu echipament actual. Fabricantul prezinta sortiment larg de cauciuc auto de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Anvelope pe sezonul de vara Kenda

Pneurile de vara constata stabilizarea termica inalta. Multumita tehnologiilor recente de marfa, cauciucul isi mentine caracteristicile de mobilizare chiar la temperaturi inalte . Aiest moment face posibil companiei sa vanda bunurile in peste 100 de state din intreaga lume. Gradul micsorat de galagie e alta caracteristica, care a fost primita prin crearea proiectului simplificat si asimetric al benzii de rulare. Cu scopul de a determina toate profiturile, achizitionati chiar acum cauciucurile de vara Kenda pe site-ul anvelopele.md .

Cauciuc de iarna Kenda

Compania pe anotimpul rece a creat cauciucuri Kenda de iarna care au multe avantaje . Este nevoie, mai intii, de evidentiat miscarea stabila a vehiculului la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit. Modelul individual al benzii de rulare garanteaza o aderenta de inalta calitate pe autostrada. La fel, forma benzii reduce aderenta a namolului si a ninsorii . Aiesta e o solutie perfecta pentru a sofa iarna si in conditii dificile. Planificati sa cumparati pneuri Kenda pentru iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai larga varietate!

Pneuri pe tot sezonul Kenda

Producatorul a izbutit sa proiecteze o varianta favorabila pentru sofare in orice anotimp. Aceste pneuri se evidentiaza prin caracteristicile lor excelente de sofare pe drumuri ude si uscacioase, la temperaturi extinse si scazute. Este adaptat pentru folosire urbana si mediu rural. Principalul profit e raportul calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest fapt, trebuie sa cumparati pneuri pentru toate sezoanele ca sa le examinati desinestatator. Fara indoiala ca veti fi satisfacut!

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Kenda?

Anvelopele de vara Kenda sunt cunoscute in primul rand pentru performanta lor de conducere. In productie, atentia este acordata fiecarui detaliu. Inainte de lansare, toate anvelopele de vara Kenda trec printr-o serie de teste si verificari de calitate.

Ce au special anvelopele de iarna Kenda?

Printre principalele avantaje ale anvelopelor de iarna Kenda trebuie evidentiate aderenta, rezistenta la temperaturi extrem de scazute, durata de viata si costul redus.

Ce alternative exista la brandul Kenda?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Windforce
  • Hifly
  • Haida
  • Grenlander

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus