Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Alege anvelope Lassa cu livrare

Cauciuc auto Lassa a primit popularitate larga la soferi, care doresc sa obtina pneuri de calitate magnifica la un cost necostisitor. Marfa lansata a acestui brand se produc utilizind materia prima doar calitativa, la fabrici echipate cu echipament innoit. Compania sugereaza gama de modele larga de cauciuc auto de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciucuri de vara Lassa

Anvelopele pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilizarea termica ridicata. Multumita tehnologiilor noi de marfa, anvelopa isi mentine caracteristicile de antrenare chiar si la temperaturi mari . Aiest moment permite marcii comerciale sa implementeze produsele in peste 80 de tari din toata lumea. Nivelul scazut de zgomot este alta caracteristica, ce a fost primita prin infiintarea proiectului simplificat si asimetric a benzii de rulare. Comandati chiar acum cauciucurile de vara Lassa pe site-ul nostru, pentru a vedea toate avantajele.

Anvelope pe sezonul de iarna Lassa

Compania pentru clima rece a creat anvelope Lassa de iarna ce au o multime de avantaje . Trebuie, mai intii, de accentuat miscarea stabila a vehiculului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita. Modelul exclusiv al benzii de rulare garanteaza o aderenta cu buna calitate pe autostrada. Modelul benzii totodata reduce lipirea a namolului si a ninsorii. Aceasta este o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii dificile. Sunteti gata sa procurati pneuri Lassa de iarna? La noi pe site gasiti cea mai larga gama!

Pe tot sezonul anvelope Lassa

Fabricantul a reusit sa proiecteze o varianta magnifica pentru sofare pe orice perioada. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor perfecte de sofare pe peste ude si uscacioase, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru folosire urbana si off-road. Importantul avantaj este legatura calitate-pret. Pentru a va asigura de acest fapt, este nevoie sa comandati pneuri pentru toate sezoanele si sa le examinati desinestatator. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

De ce ar trebui sa acordati atentie anvelopelor de vara Lassa?

Anvelopele de vara Lassa au o serie de avantaje fata de concurentii lor, printre principalele avantaje se numara tractiunea excelenta, franarea rapida si consumul redus de combustibil.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Lassa?

Atuurile anvelopelor de iarna ale marcii Lassa includ:

  • plimbare confortabila si stabila
  • aranjare densa a lamelelor pe suprafata anvelopei
  • rezistenta si durata lunga de viata
  • compus unic de cauciuc
Ce sunt anvelopele Lassa all season?

Anvelopele all season Lassa reunesc cele mai bune anvelope de vara si de iarna. Aceste anvelope sunt perfect potrivite pentru utilizare iarna si vara. Difera prin rezistenta crescuta la uzura si pretul favorabil.

Ce alternative la brandul Lassa poti oferi?

De asemenea, va recomandam sa va uitati la anvelope de la marci precum:

  • Nankang    
  • Nitto          
  • Infinity    
  • Semperit

Puteti gasi intreaga gama de anvelope pentru pasageri in magazinul nostru online.

Sus