Vezi toate serviciile

Cauciucuri Leao in Chisinau

Pneuri Leao au primit popularitate intre proprietari de masini, care tind sa primeasca anvelope auto de calitate superioara la un cost atractiv. Produsele lansate a acestui brand se implementeaza utilizind materialul exclusiv calitativ, la fabrici dotate cu echipament nou. Producatorul sugereaza sortiment larg de pneuri pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciuc pe sezonul de vara Leao

Anvelopele de vara constata stabilizarea termica marita. Datorita tehnologiilor noi de productie, anvelopa isi pastreaza caracteristicile de antrenare si la temperaturi inalte . Acest moment da sansa producatorului sa implementeze bunurile in peste 100 de tari din intreaga lume. Nivelul scazut de galagie este alta proprietate, ce a fost primita prin infiintarea proiectului moderat si asimetric a benzii de rulare. Comandati chiar acum pneurile de sezonul de vara Leao la noi pe site, pentru a stabili toate profiturile.

Pneuri de iarna Leao

Fabricantul pe sezonul rece a creat cauciuc Leao de iarna ce au o cantitate mare de avantaje . Mai intii, trebuie de marcat miscarea stabila a autovehiculului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita . Modelul individual al benzii garanteaza o aderenta de buna calitate pe autostrada. In plus, forma benzii reduce aderenta a namolului si a ninsorii . Aiesta este o iesire perfecta pentru a conduce iarna si in conditii dificile. Planificati sa procurati cauciucuri Leao de iarna? In magazinul anvelopele.md gasiti cea mai bogata gama!

Anvelope pe tot sezonul Leao

Fabricantul a reusit sa proiecteze o varianta excelenta pentru sofare pe orice sezon. Aceste pneuri se remarca prin caracteristicile lor perfecte de sofare pe drumuri umede si uscate, la temperaturi inalte si mici. Este adaptat pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Principalul profit este legatura calitate-pret. Pentru a va asigura de acest fapt, este nevoie sa procurati pneuri pentru toate anotimpurile si sa le testati singuri. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

Cum sa cumperi anvelopele de vara Leao de la tine?

Puteti cumpara anvelope de vara Leao de pe site-ul nostru completand o cerere sau sunand la + 373 68 257 576. Avem in stoc o gama larga de anvelope de toate dimensiunile. Calitate si servicii prompte sunt garantate.

Care sunt caracteristicile anvelopelor de iarna Leao?

Principalele caracteristici ale anvelopelor de iarna Leao sunt performanta lor ridicata, rezistenta la temperaturi extrem de scazute, aranjarea densa a panourilor pe suprafata anvelopei, precum si costul rezonabil.

Ce alternative exista la brandul Leao?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus