Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciucuri Nitto - garantia calitatii!

Pneuri Nitto au gasit popularitate larga intre proprietari de masini, care prevad sa primeasca cauciuc de calitate nemaipomenita la un pret relativ ieftin. Produsele fabricate a acestui brand se implementeaza folosind materialul doar de calitate inalta, la fabrici dotate cu echipament modern. Compania sugereaza gama de modele larga de anvelope pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Cauciuc pe sezonul de vara Nitto

Pneurile pe sezonul de vara constata stabilizarea termica ridicata. Anvelopa datorita tehnologiilor moderne de productie isi pastreaza proprietatile de antrenare la temperaturi ridicate. Acest lucru da sansa marcii comerciale sa implementeze marfa in peste 70 de tari din toata lumea. Alta caracteristica e gradul mic de zgomot, ce a fost primit prin infiintarea proiectului simplificat si asimetric a benzii de rulare. . Cu scopul de a determina toate beneficiile, achizitionati chiar acum cauciucurile de sezonul de vara Nitto pe site-ul nostru .

Anvelope pe sezonul de iarna Nitto

Pentru clima rece compania a creat anvelope Nitto pentru iarna care au o cantitate imensa de avantaje. Trebuie, in principal, de subliniat miscarea fixa a vehiculului la marirea vitezei si oprire pe drum inzapezit. Modelul deosebit al benzii de rulare garanteaza o aderenta cu inalta calitate pe drum. Modelul benzii totodata minimizeaza lipirea a namolului si a zapezii. Aceasta este o iesire excelenta pentru a sofa in sezonul rece si in conditii dificile. Doriti sa achizitionati cauciuc Nitto pe iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai larga varietate!

Pe tot anul anvelope Nitto

Fabricantul a izbutit sa proiecteze o posibilitate minunata pentru sofare in orice sezon. Aceste anvelope se remarca prin proprietatile lor excelente de sofare pe peste ude si uscacioase, la temperaturi ridicate si mici. Merge pentru utilizare orasaneasca si off-road. Importantul profit este raportul calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa procurati anvelope pentru toate sezoanele si sa le testati singuri. Fara indoiala ca o sa fiti multumit!

De ce sa cumparati anvelope de vara Nitto?

Anvelopele de vara Nitto sunt la mare cautare de cativa ani. Au o serie de aspecte pozitive, printre care se numara controlul excelent al masinii atunci cand conduceti pe o autostrada uda, aderenta excelenta si costuri reduse.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Nitto?

Printre principalele caracteristici ale anvelopelor de iarna trebuie subliniate:

  • aderenta excelenta pe drumuri inghetate
  • confort si stabilitate
  • rate de eficienta ridicate
  • pret accesibil
Ce alternative exista la brandul Nitto?

Din intregul catalog de anvelope, trebuie sa se distinga urmatoarele marci:

  • Mickey Thompson    
  • Nankang        
  • Lassa    
  • Infinity

De asemenea, puteti arunca o privire asupra intregii game de anvelope auto.

Sus