Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciucuri Premiorri - bastionul fiabilitatii

Cauciuc auto Premiorri a gasit faima mare intre soferi de masini, care doresc sa primeasca cauciuc de calitate superioara la un pret relativ ieftin. Produsele acestei marci comerciale se dezvolta folosind materialul exclusiv calitativ, la fabrici echipate cu utilaj modern. Compania prezinta alegere mare de pneuri de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Pneuri pe sezonul de vara Premiorri

Anvelopele pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilizarea termica ridicata. Datorita tehnologiilor recente de bunuri, cauciucul isi rezerva caracteristicile de antrenare chiar la temperaturi mari . Acest lucru face posibil companiei sa vanda bunurile in peste 70 de tari din toata lumea. Gradul scazut de galagie este alta caracteristica, care a fost obtinuta prin infiintarea proiectului moderat si asimetric a benzii de rulare. Cu scopul de a stabili toate profiturile, achizitionati chiar acum pneurile de vara Premiorri pe site-ul nostru .

Anvelope de iarna Premiorri

Pentru anotimpul rece producatorul a dezvoltat cauciucuri Premiorri pentru iarna care au o cantitate imensa de avantaje. Este nevoie, in principal, de accentuat miscarea fixa a masinii la marirea vitezei si franare pe drum inzapezit. Modelul exclusiv a benzii ofera o aderenta cu buna calitate pe pista. De asemenea, modelul benzii reduce aderenta a namolului si a ninsorii . Aceasta este o solutie excelenta pentru a sofa in sezonul rece si in situatii dificile. Planificati sa achizitionati cauciuc Premiorri pe iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai larga gama!

Pe tot sezonul cauciuc Premiorri

Producatorul a izbutit sa proiecteze o varianta minunata pentru sofare in orice anotimp. Aceste cauciucuri se evidentiaza prin proprietatile lor superbe de sofare pe traseuri ude si uscate, la temperaturi inalte si mici. Este adaptat pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Importantul cistig este raportul calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa cumparati cauciucuri pentru toate anotimpurile si sa le examinati singuri. Fara indoiala ca veti fi satisfacut!

De ce anvelopele de vara Premiorri?

Anvelopele de vara Premiorri s-au impus de mult timp pe piata europeana. Sunt la mare cautare in randul soferilor. Principalele lor avantaje includ rezistenta crescuta la uzura datorita designului unic al benzii de rulare. Nu va fi de prisos sa evidentiezi tractiunea excelenta pe drumurile uscate si umede, precum si un pret accesibil.

Care sunt caracteristicile anvelopelor de iarna Premiorri?

Principalele avantaje ale anvelopelor de iarna Premiorri includ adaptabilitatea la temperaturi extreme, anvelopele functioneaza bine chiar si la temperaturi extrem de scazute si ridicate.

Ce este special la anvelopele All-season Premiorri?

Anvelopele all season Premiorri include toate cele mai importante caracteristici de la anvelopele de iarna si de vara. Spre deosebire de acestea din urma, aceste anvelope sunt potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Ce alte marci de anvelope imi puteti recomanda?

Va putem recomanda sa aruncati o privire asupra anvelopelor de la marci precum:

  • Firenza
  • Kormoran
  • Viatti
  • Goodride

De asemenea, puteti vedea intreaga selectie de anvelope pentru pasageri din magazinul nostru.

Sus