Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Pro Comp - garantia calatoriei confortabile!

Cauciuc auto Pro Comp a primit faima mare la automobilisti, care tind sa primeasca anvelope de calitate buna la un cost relativ ieftin. Produsele fabricate a acestei marci comerciale se dezvolta folosind materialul exclusiv calitativ, la fabrici echipate cu echipament relevant astazi. Producator de marfuri prezinta sortiment mare de cauciuc pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Pneuri de vara Pro Comp

Cauciucurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilizarea termica ridicata. Datorita tehnologiilor recente de marfa, pneul isi rezerva proprietatile de antrenare chiar la temperaturi mari . Acest lucru face posibil companiei sa vanda bunurile in peste 80 de state din toata lumea. Nivelul micsorat de galagie e alta caracteristica, ce a fost obtinuta prin infiintarea proiectului moderat si asimetric al benzii de rulare. Cu scopul de a vedea toate profiturile, achizitionati acum pneurile de sezonul de vara Pro Comp .

Pneuri de iarna Pro Comp

Pentru anotimpul rece fabricantul a dezvoltat cauciuc Pro Comp pentru iarna ce au o multime de avantaje. In special, trebuie de evidentiat miscarea fixa a vehiculului la accelerare si franare pe suprafata inzapezita . Modelul individual a benzii de rulare garanteaza o aderenta cu inalta calitate pe pista. In plus, modelul benzii minimizeaza lipirea murdariei si a omatului . Aceasta este o iesire perfecta pentru a sofa iarna si in situatii extreme. Sunteti gata sa procurati cauciucuri Pro Comp pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai larga gama!

Pe tot sezonul cauciucuri Pro Comp

Producatorul a izbutit sa creeze o cale perfecta pentru sofare pe orice perioada. Aceste pneuri se remarca prin caracteristicile lor bune de sofare pe traseuri ude si uscacioase, la temperaturi extinse si scazute. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Importantul cistig este raportul calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa procurati pneuri pentru toate anotimpurile ca sa le examinati singuri. Fara indoiala ca o sa fiti multumit!

Ce face ca anvelopele de vara Pro Comp sa iasa in evidenta?

Anvelopele de vara Pro Comp au castigat o baza mare de fani in intreaga lume, principalele avantaje ale acestor anvelope sunt controlul excelent al traficului pe o pista uda, costul redus si durabilitatea sporita.

Prin ce sunt diferite anvelopele de iarna Pro Comp de anvelopele de vara?

Anvelopele de iarna Pro Comp sunt concepute pentru climat aspre, pentru circulatia pe drumuri inghetate si inzapezite, cu care anvelopele de vara nu se pot lauda. Sunt concepute special pentru climate cu temperaturi negative.

Pentru ce este anvelopa All Season Pro Comp?

Anvelopele All-season Pro Comp sunt concepute pentru utilizare pe tot anul, atat vara, cat si iarna. Din acest motiv, multi proprietari de masini prefera anvelope pentru orice vreme. Cumpararea unei anvelope all-season va va economisi semnificative costurile financiare, precum si eliberati spatiu in garaj, deoarece nu mai trebuie sa depozitati inca 1 set de anvelope sezoniere.

Ce marci de anvelope pot concura cu Pro Comp?

Ati putea fi interesat sa luati in considerare si anvelopele de la marci precum:

Intreaga lista de anvelope este prezentata in sectiunea noastra de anvelope pentru pasageri.

Sus