Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Roadstone

Anvelopele Roadstone apartin clasei economice. Acestea sunt produse care se caracterizeaza prin parametri satisfacatori si un pret accesibil, care nu reprezinta o povara grea pentru buget. Nu e de mirare ca sunt indragiti de multi clienti din RM.

Produsele sunt fabricate in fabrici moderne din Coreea de Sud si China. In plus, exista numeroase centre de cercetare in Asia, America si Europa, datorita carora anvelopele sunt in mod constant dezvoltate si imbunatatite. Drept urmare, cauciucul indeplineste cerintele soferilor care pretuiesc parametrii foarte buni si un pret de achizitie atractiv.

Utilizatorii apreciaza marca Roadstone pentru gama sa larga de produse. Puteti gasi cu usurinta diferite modele, tipuri si dimensiuni ale unor astfel de produse care s-au dovedit bine in diferite conditii de drum si in diferite perioade ale anului.

Tehnologiile moderne si materialele de inalta calitate reprezinta un alt avantaj al anvelopelor Roadstone. Ofera o aderenta buna, o calatorie stabila si o viata lunga.

Cauciucuri de vara Roadstone

Desigur, anvelopele de vara Roadstone ofera un nivel ridicat de siguranta. Acest lucru se intampla si atunci cand conduceti in afara drumului. Confortul datorat absentei transmiterii vibratiilor si a efectelor acustice in cabina este garantat.

Un compus special de cauciuc, pe langa polimeri, contine un procent semnificativ de cauciuc natural. Acest factor duce la o reducere a rezistentei la rulare - si, in consecinta, la o reducere a consumului de combustibil.

Datorita faptului ca acest model este destinat nu doar conditiilor urbane, ci poate fi folosit si in teren, producatorul a avut grija de fiabilitatea lui. In special, se utilizeaza o carcasa durabila din otel si un cordon de nailon.

Va invitam sa achizitionati anvelope de vara Roadstone la cel mai bun pret prin intermediul companiei noastre!

Anvelope de iarna Roadstone

Marca de anvelope de iarna din Coreea de Sud Roadstone ofera clientilor sai anvelope grozave care merita mult respect. Raportul pret-calitate favorabil este un avantaj foarte important al acestor elemente.

In ciuda pretului scazut, cauciucul tine bine drumul pe suprafete alunecoase. Acest lucru se datoreaza structurii benzii de rulare, designului si solutiilor de constructie moderne.

Proprietarii de anvelope de iarna Roadstone acorda importanta unui nivel ridicat de confort si siguranta atunci cand conduc pe zapada, noroi si alte suprafete de iarna. Produsele au un efect pozitiv asupra stabilitatii, pornirii si acceleratiei, precum si asupra distantelor scurte de franare.

Avantajul lor incontestabil este compusul de cauciuc. Acest material se poarta lent si uniform si se caracterizeaza prin flexibilitate optimizata la diferite temperaturi. A cumpara de la noi este alegerea potrivita!

Anvelope Roadstone All Season

Anvelopele functionale pentru toate anotimpurile Roadstone joaca un rol foarte important si sunt potrivite pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Au un model inovator al benzii de rulare. Drept urmare, anvelopele tin bine drumul pe suprafete umede, uscate si chiar alunecoase si noroioase.

Multi utilizatori confirma ca toate anotimpurile ofera un nivel ridicat de confort si siguranta la volan. Toate acestea le primesti in schimb la un pret atractiv.

Puteti economisi pe atribute demne nu numai din cauza ieftinitatii lor. Nu trebuie sa detineti, sa depozitati si sa inlocuiti regulat 2 seturi de anvelope sezoniere. Un avantaj suplimentar este rezistenta optimizata la uzura a compusului de cauciuc. Profita de toate cele de mai sus la Anvelopele.md!

Ce au special anvelopele de vara Roadstone?

Anvelopele de vara Roadstone sunt cunoscute pentru tractiunea lor excelenta pe o mare varietate de suprafete. Avantajele incontestabile includ stabilitatea managementului transportului si consumul redus de combustibil, care va vor afecta pozitiv costurile financiare.

De ce sa alegeti anvelopele de iarna Roadstone?

Anvelopele de iarna Roadstone are o serie de avantaje fata de restul. Aceste anvelope sunt dezvoltate folosind tehnologii unice si de ultima generatie. Lamelele de pe suprafata anvelopei sunt amplasate foarte strans, ceea ce creste aderenta, precum si durata de viata.

Care este diferenta dintre anvelopele pentru toate sezonurile Roadstone si anvelopele de iarna?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Roadstone, spre deosebire de anvelopele de iarna, sunt adaptate pentru utilizarea lor pe tot parcursul anului. Se simt confortabil la temperaturi scazute si ridicate si au, de asemenea, un model special al benzii de rulare.

Ce alte variante de anvelope ai?

De asemenea, va putem recomanda marci alternative de anvelope:

  • Gislaved
  • Barum
  • General tire
  • Jinyu

De asemenea, puteti vedea intreaga lista de anvelope pentru pasageri.

Sus