Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Comanda anvelope Semperit in Chisinau

Anvelope Semperit au obtinut faima mare intre soferi de masini, care vreau sa primeasca anvelope de calitate magnifica la un cost accesibil. Marfa acestei marci comerciale se dezvolta aplicind materialul doar calitativ, la intreprinderi dotate cu utilaj relevant astazi. Producatorul sugereaza selectie larga de cauciuc auto pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Cauciuc de vara Semperit

Anvelopele pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilizarea termica ridicata. Cauciucul isi mentine caracteristicile de mobilizare chiar si la temperaturi ridicate datorita tehnologiilor noi de productie . Acest lucru permite companiei sa implementeze bunurile in peste 70 de tari din intreaga lume. Gradul mic de zgomot e alta caracteristica, care a fost primita prin crearea designlui moderat si asimetric al benzii de rulare. Cu scopul de a aprecia toate avantajele, cumparati chiar acum anvelopele de sezonul de vara Semperit la noi pe site .

Cauciucuri pe sezon de iarna Semperit

Producatorul pe sezonul rece a dezvoltat pneuru Semperit pe iarna care au o multime de avantaje . E nevoie, in special, de evidentiat miscarea stabila a masinii la accelerare si franare pe drum inzapezit. Modelul exclusiv a benzii asigura o aderenta de inalta calitate pe pista. Totodata, modelul benzii reduce aderenta murdariei si a ninsorii . Aiesta e o solutie superba pentru a sofa iarna si in situatii extreme. Doriti sa comandati anvelope Semperit pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md faceti rost de cea mai mare gama!

Pe tot anotimpul pneuri Semperit

Producatorul a reusit sa creeze o posibilitate minunata pentru conducere pe orice perioada. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor superbe de conducere pe autostrade umede si uscacioase, la temperaturi extinse si scazute. Este adaptat pentru utilizare urbana si mediu rural. Principalul cistig e legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa cumparati anvelope pentru toate sezoanele si sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

De ce cauciucuri de vara Semperit?

Anvelopele de vara Semperit au castigat de multa vreme increderea unui numar mare de proprietari de vehicule. Aceste anvelope au o serie de avantaje, care si-au castigat baza de fani. Dintre principalele avantaje, trebuie remarcate date excelente de viteza, aderenta excelenta si stabilitate de condus.

Prin ce se deosebesc anvelopele de iarna Semperit de anvelopele de vara?

Principala diferenta este in modelul benzii de rulare. Iarna, este mai adanc, ceea ce va permite sa cresteti tractiunea pe drumurile inzapezite si inghetate. Si compozitia chimica a anvelopei consta din cauciuc superelastic.

Cine ar trebui sa cumpere anvelope Semperit All-Season?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Semperit sunt concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului, functioneaza bine atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate. Cu toate acestea, nu este adaptat la temperaturi extrem de scazute. Aceste anvelope sunt potrivite pentru cei care traiesc in climate blande, temperate.

Ce alternative la brandul Semperit poti oferi?

Va putem recomanda anvelope de la marci precum:

  • Lassa    
  • Infinity         
  • Motrio    
  • Sumitomo

De asemenea, va puteti familiariza cu toate anvelopele pe care le avem pe stoc la sectiunea - anvelope pasageri.

Sus