Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Strial - bastionul fiabilitatii

Cauciuc auto Strial a gasit faima intre soferi, care tind sa primeasca pneuri de calitate excelenta la un cost scazut. Marfa acestui brand se fabrica aplicind materia prima doar de calitate inalta, la fabrici echipate cu echipament relevant astazi. Fabricantul prezinta sortiment mare de cauciuc de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Anvelope pe sezonul de vara Strial

Anvelopele pe sezonul de vara constata stabilizarea termica ridicata. Multumita tehnologiilor actuale de marfa, pneul isi mentine proprietatile de mobilizare la temperaturi inalte . Acest moment permite producatorului sa implementeze marfa in peste 100 de state din toata lumea. Alta proprietate este nivelul mic de galagie, ce a fost primit prin crearea proiectului simplificat si neregulat al benzii de rulare. . Achizitionati acum pneurile de vara Strial la noi pe site, cu scopul de a aprecia toate profiturile.

Pneuri pe sezonul de iarna Strial

Producatorul pentru clima rece a creat cauciuc Strial pentru iarna ce au o multime de avantaje . E nevoie, mai intii, de marcat miscarea stabila a automobilului la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita. Modelul individual al benzii de rulare asigura o aderenta de buna calitate pe autostrada. De asemenea, modelul benzii minimizeaza aderenta a namolului si a zapezii . Aceasta este o solutie grozava pentru a conduce in sezonul rece si in situatii dificile. Planificati sa achizitionati anvelope Strial pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai ampla varietate!

Cauciuc pe tot sezonul Strial

Fabricantul a reusit sa proiecteze o solutie magnifica pentru sofare pe orice perioada. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor bune de sofare pe drumuri umede si uscate, la temperaturi extinse si scazute. Merge pentru folosire orasaneasca si mediu rural. Principalul cistig este legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa comandati anvelope pentru toate sezoanele ca sa le examinati singuri. Suntem convinsi ca veti fi satisfacut!

Ce au special anvelopele de vara Strial?

Principala caracteristica a anvelopelor de vara Strial este rezistenta ridicata, rezistenta la uzura si durabilitatea. Aceste caracteristici au fost atinse datorita compozitiei chimice unice a cauciucului. Anvelopele de vara ale acestui brand au si o aderenta excelenta atat pe suprafete uscate, cat si pe cele umede.

Care sunt beneficiile anvelopelor de iarna Strial?

Anvelopele de iarna Strial se remarca prin elasticitate si moliciune. Anvelopele de iarna Strial sunt perfect adaptate chiar si celor mai severe conditii meteorologice. De asemenea, nu va fi de prisos sa remarcam capacitatea lor mare de cros pe drumuri alunecoase si inzapezite.

Ce alternative exista la marca Strial?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Leao
  • Waterfall
  • Powertrac
  • Firemax

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus