Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Pneuri Tourador in Chisinau

Cauciuc auto Tourador a capatat popularitate larg raspandita la soferi, care prevad sa primeasca anvelope de calitate nemaipomenita la un cost scazut. Produsele acestui brand se fabrica utilizind materialul exclusiv de calitate inalta, la intreprinderi dotate cu echipament innoit. Producator de marfuri ofera sortiment mare de anvelope de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Cauciucuri pe sezon de vara Tourador

Cauciucurile pe sezonul de vara constata stabilitatea termica ridicata. Pneul isi mentine caracteristicile de antrenare chiar la temperaturi inalte multumita tehnologiilor noi de marfa . Aiest moment permite marcii comerciale sa implementeze marfa in peste 80 de tari din toata lumea. Alta caracteristica e nivelul mic de galagie, ce a fost obtinut prin crearea designlui moderat si asimetric al benzii de rulare. . Pentru a stabili toate avantajele, achizitionati chiar acum anvelopele de vara Tourador pe site-ul anvelopele.md .

Cauciucuri pe sezonul de iarna Tourador

Producatorul pe clima rece a dezvoltat anvelope Tourador de iarna care au multe avantaje . Este nevoie, in principal, de evidentiat miscarea stabila a automobilului la accelerare si oprire pe drum inzapezit. Modelul individual a benzii garanteaza o aderenta de inalta calitate pe drum. Modelul benzii de asemenea minimizeaza aderenta murdariei si a omatului. Aiesta e o iesire excelenta pentru a sofa iarna si in situatii dificile. Sunteti gata sa achizitionati cauciuc Tourador pe iarna? Pe site-ul anvelopele.md gasiti cea mai larga gama!

Pneuri pe tot anul Tourador

Fabricantul a izbutit sa creeze o cale excelenta pentru conducere pe orice vreme. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor excelente de conducere pe peste umede si uscacioase, la temperaturi ridicate si mici. Merge pentru folosire orasaneasca si off-road. Principalul cistig e raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa procurati pneuri pentru toate sezoanele si sa le examinati singuri. Suntem convinsi ca veti fi multumit!

Ar trebui sa cumparati anvelope de vara Tourador?

Anvelopele de vara Tourador pentru o scurta perioada de timp si-au castigat faima nu numai in tara natala, ci si in strainatate. Principalele caracteristici ale acestor anvelope sunt rezistenta la uzura si durabilitatea, precum si un pret atractiv.

Ce au special anvelopele de iarna Tourador?

Anvelopele de iarna Tourador sunt renumite pentru aderenta excelenta, aspectul atractiv si consumul redus de combustibil. Anvelopele de iarna Tourador sunt dezvoltate folosind tehnologii avansate.

Ce face ca anvelopele Tourador all-season sa fie unice?

Anvelopele Tourador pentru toate anotimpurile sunt unice prin faptul ca combina cele mai bune anvelope de vara si de iarna. Acestea functioneaza bine atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate. Nu va fi de prisos sa notam tractiunea lor excelenta pe suprafete umede, inzapezite si alunecoase.

Ce alternative exista la brandul Tourador?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Starmaxx
  • Mirage
  • Torque
  • Toledo

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru pasageri prezentata pe site-ul nostru.

Sus