Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Tracmax - bastionul fiabilitatii

Cauciucuri Tracmax au obtinut faima la proprietari de masini, care doresc sa cumpere anvelope de calitate nemaipomenita la un cost favorabil. Produsele fabricate a acestui brand se implementeaza folosind materia prima doar calitativa, la instalatii industriale dotate cu echipament innoit. Producator de marfuri sugereaza gama de modele mare de anvelope de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Cauciucuri de vara Tracmax

Cauciucurile pe sezonul de vara constata stabilitatea termica extinsa. Cauciucul isi rezerva proprietatile de antrenare chiar la temperaturi inalte multumita tehnologiilor actuale de marfa . Aiest moment da sansa producatorului sa implementeze produsele in peste 80 de tari din toata lumea. Alta proprietate e nivelul scazut de galagie, ce a fost obtinut prin crearea proiectului simplificat si neregulat al benzii de rulare. . Cu scopul de a aprecia toate profiturile, procurati chiar acum pneurile de sezonul de vara Tracmax pe site-ul nostru .

Cauciucuri de iarna Tracmax

Producatorul pentru sezonul rece a dezvoltat anvelope Tracmax pe iarna care au multe avantaje . Trebuie, in principal, de subliniat miscarea stabila a masinii la accelerare si oprire pe suprafata inzapezita. Modelul exclusiv a benzii de rulare garanteaza o aderenta de inalta calitate pe drum. De asemenea, modelul benzii reduce aderenta murdariei si a ninsorii . Aceasta e o solutie excelenta pentru a conduce iarna si in conditii dificile. Intentionati sa cumparati pneuri Tracmax pentru iarna? La noi pe site faceti rost de cea mai larga varietate!

Cauciuc pe tot anul Tracmax

Fabricantul a izbutit sa creeze o posibilitate minunata pentru sofare in orice anotimp. Aceste anvelope se evidentiaza prin caracteristicile lor superbe de sofare pe autostrade umede si uscate, la temperaturi extinse si mici. Este adaptat pentru folosire orasaneasca si off-road. Importantul cistig e raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa procurati anvelope pentru toate anotimpurile ca sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca veti fi multumit!

Anvelope toate anotimpurile Tracmax, merita cumparate?

Anvelopele Tracmax all-season sunt fabricate pentru utilizare pe tot parcursul anului, cu toate acestea, nu sunt deosebit de potrivite in locurile cu ierni extrem de aspre. Sunt mai potrivite pentru proprietarii de masini care traiesc in latitudini temperate, cu o clima blanda.

Ce alternative exista la marca Tracmax?

De asemenea, stocam anvelope de la urmatoarele marci:

  • Goodride
  • Zeetex
  • Marangoni
  • LingLong

Anvelope auto - intreaga gama care este prezentata pe site-ul nostru.

Care sunt beneficiile anvelopelor de vara Tracmax?

Anvelopele de vara Tracmax au un mare succes si sunt populare dintr-un motiv. Printre caracteristicile cheie, merita evidentiate tractiunea excelenta, consumul redus de combustibil, precum si un pret accesibil.

Care este diferenta dintre anvelopele de iarna Tracmax si anvelopele de vara?

Anvelopele de iarna Tracmax sunt ascutite pentru functionare in sezonul aspru, cand temperaturile scad sub 7 grade Celsius. La aceste temperaturi anvelopele de iarna Tracmax isi arata principalele avantaje:aderenta excelenta pe drumuri alunecoase, rezistenta la temperaturi scazute si durata lunga de viata.

Sus