Vezi toate serviciile
Filtrul
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Anvelope Tri-Ace - garantia calatoriei confortabile!

Cauciucuri Tri-Ace au primit faima mare la soferi de masini, care vreau sa primeasca pneuri de calitate magnifica la un pret atractiv. Produsele fabricate a acestei marci comerciale se produc aplicind materialul doar calitativ, la instalatii industriale echipate cu utilaj innoit. Fabricantul ofera sortiment mare de pneuri de vara, de iarna si pe tot sezonul.

Pneuri de vara Tri-Ace

Pneurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilitatea termica extinsa. Multumita tehnologiilor moderne de productie, anvelopa isi pastreaza proprietatile de mobilizare si la temperaturi inalte . Aiest lucru face posibil producatorului sa vanda marfa in peste 50 de tari din intreaga lume. Alta proprietate este nivelul mic de zgomot, ce a fost obtinut prin crearea proiectului simplificat si neregulat al benzii de rulare. . Achizitionati acum anvelopele de sezonul de vara Tri-Ace pe site-ul anvelopele.md, cu scopul de a vedea toate profiturile.

Anvelope de iarna Tri-Ace

Producatorul pe clima rece a dezvoltat cauciucuri Tri-Ace pentru iarna ce au o cantitate imensa de avantaje . Trebuie, in principal, de accentuat miscarea stabila a masinii la accelerare si franare pe drum inzapezit. Modelul unic a benzii ofera o aderenta de buna calitate pe autostrada. Totodata, forma benzii minimizeaza lipirea a namolului si a omatului . Aiesta e o iesire superba pentru a conduce iarna si in conditii extreme. Planificati sa procurati anvelope Tri-Ace pentru iarna? Pe site-ul anvelopele.md faceti rost de cea mai mare varietate!

Pe tot anotimpul anvelope Tri-Ace

Fabricantul a reusit sa creeze o varianta grozava pentru sofare in orice vreme. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor bune de sofare pe peste ude si uscacioase, la temperaturi extinse si mici. Merge pentru utilizare urbana si off-road. Importantul avantaj e legatura calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest fapt, este nevoie sa procurati pneuri pentru toate sezoanele ca sa le testati singuri. Suntem siguri ca veti fi satisfacut!

De ce anvelopele de vara Tri-Ace?

Anvelopele de vara Tri-Ace au o serie de caracteristici unice pe care multi proprietari de masini le iubesc. Printre principalele avantaje se numara aderenta sporita si durabilitatea, un model unic al benzii de rulare si consumul redus de combustibil.

Care sunt principalii parametri ai anvelopelor de iarna Tri-Ace?

Dintre principalele proprietati ale acestor anvelope de iarna, trebuie evidentiate urmatoarele:

  • putere crescuta
  • durabilitate
  • inalta performanta si eficienta
  • aranjament dens al lamelelor
Cine ar trebui sa cumpere anvelope Tri-Ace All-Season?

Anvelopele Tri-Ace pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului. Sunt potrivite atat pentru climatele reci, cat si pentru cele calde. Cu toate acestea, la temperaturi extrem de scazute, acestea nu sunt la fel de eficiente. Aceste anvelope sunt perfecte pentru o regiune cu o clima blanda, unde temperatura nu scade la valori critice.

Ce alte marci de anvelope oferiti?

Va putem recomanda anvelope de la marci precum:

Toata gama de anvelope este prezentata in sectiunea anvelope pasageri.

Sus