Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cumpara cauciucul Uniroyal cu livrare

Pneuri Uniroyal au gasit faima intre proprietari de masini, care prevad sa primeasca cauciuc de calitate buna la un cost acceptabil. Produsele fabricate a acestui brand se implementeaza folosind materia prima exclusiv de calitate inalta, la intreprinderi dotate cu utilaj actual. Fabricantul ofera sortiment larg de anvelope de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Cauciuc de vara Uniroyal

Cauciucurile pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilizarea termica extinsa. Multumita tehnologiilor noi de productie, anvelopa isi mentine caracteristicile de antrenare la temperaturi mari . Aiest moment permite producatorului sa implementeze bunurile in peste 50 de state din toata lumea. Alta proprietate e nivelul micsorat de zgomot, ce a fost primit prin infiintarea proiectului moderat si neregulat a benzii de rulare. . Procurati chiar acum pneurile de sezonul de vara Uniroyal pe site-ul anvelopele.md, pentru a aprecia toate profiturile.

Cauciuc pe sezonul de iarna Uniroyal

Pe sezonul rece producatorul a creat anvelope Uniroyal pentru iarna care au o multime de avantaje. Trebuie, in special, de evidentiat miscarea stabila a vehiculului la marirea vitezei si franare pe suprafata inzapezita. Modelul individual al benzii de rulare ofera o aderenta cu buna calitate pe drum. Modelul benzii de asemenea reduce aderenta a namolului si a ninsorii. Aiesta e o solutie superba pentru a sofa in sezonul rece si in situatii dificile. Doriti sa achizitionati cauciucuri Uniroyal de iarna? Pe site-ul anvelopele.md faceti rost de cea mai bogata gama!

Pe tot anotimpul anvelope Uniroyal

Fabricantul a reusit sa proiecteze o posibilitate favorabila pentru sofare pe orice vreme. Aceste cauciucuri se remarca prin caracteristicile lor superbe de sofare pe autostrade umede si uscate, la temperaturi inalte si mici. Este adaptat pentru utilizare orasaneasca si mediu rural. Principalul cistig e raportul calitate-pret. Pentru a va asigura de acest fapt, trebuie sa cumparati cauciucuri pentru toate anotimpurile ca sa le testati desinestatator. Suntem siguri ca veti fi multumit!

Ce au special anvelopele de vara Uniroyal?

Anvelopele de vara Uniroyal sunt foarte populare printre proprietarii de masini dintr-un motiv. Aceste anvelope se pot lauda cu rezistenta la uzura, rezistenta la caldura, performanta la condus, precum si cu un pret avantajos.

Ce face ca anvelopele de iarna Uniroyal sa iasa in evidenta?

Printre principalele avantaje ale anvelopelor de iarna Uniroyal, trebuie sa evidentiem functionarea fiabila a acestora, in ciuda conditiilor meteorologice severe. De asemenea, trebuie remarcata compozitia chimica unica a anvelopei, datorita careia a fost posibila prelungirea duratei de viata a produsului.

Care sunt avantajele anvelopelor all-season Uniroyal?

Principalele avantaje ale acestor anvelope sunt:

  • versatilitate
  • adaptabilitate la schimbarile de temperatura
  • plimbare confortabila
  • durabilitate
  • pret profitabil
Ce alternative exista la brandul Uniroyal?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Firestone    
  • Vredestein          
  • Maxxis    
  • Kleber

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru autoturisme prezentate pe site-ul nostru.

Sus