Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Cauciuc Viatti - garantia calatoriei confortabile!

Cauciuc auto Viatti a obtinut faima intre proprietari de masini, care prevad sa cumpere cauciuc de calitate magnifica la un cost relativ ieftin. Marfa lansata a acestei marci comerciale se dezvolta aplicind materialul exclusiv de calitate inalta, la intreprinderi echipate cu echipament modern. Producatorul prezinta sortiment larg de pneuri pe tot sezonul, de iarna si de vara.

Cauciucuri de vara Viatti

Anvelopele de vara atrag atentia cu stabilizarea termica ridicata. Datorita tehnologiilor noi de productie, cauciucul isi mentine caracteristicile de antrenare chiar la temperaturi ridicate . Aiest moment permite marcii comerciale sa vanda bunurile in peste 80 de state din intreaga lume. Gradul mic de galagie este alta caracteristica, ce a fost primita prin crearea proiectului simplificat si asimetric a benzii de rulare. Pentru a stabili toate profiturile, procurati acum pneurile de vara Viatti la noi pe site .

Pneuri de iarna Viatti

Pentru sezonul rece fabricantul a creat anvelope Viatti pe iarna care au multe avantaje. In special, trebuie de accentuat miscarea fixa a autovehiculului la marirea vitezei si oprire pe suprafata inzapezita . Modelul specific al benzii de rulare asigura o aderenta cu buna calitate pe pista. Totodata, forma benzii reduce lipirea murdariei si a zapezii . Aiesta e o solutie superba pentru a conduce in sezonul rece si in conditii dificile. Sunteti gata sa comandati anvelope Viatti de iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai ampla gama!

Pe tot anotimpul pneuri Viatti

Producatorul a reusit sa proiecteze o varianta excelenta pentru sofare in orice sezon. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor excelente de sofare pe drumuri umede si uscacioase, la temperaturi extinse si mici. Merge pentru folosire urbana si mediu rural. Principalul profit e legatura calitate-pret. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa procurati anvelope pentru toate sezoanele ca sa le examinati desinestatator. Fara indoiala ca veti fi satisfacut!

De ce ar trebui sa acordati atentie anvelopelor de vara Viatti?

Anvelopele de vara Viatti sunt cunoscute pentru performanta lor de conducere. Au castigat o mare popularitate in toata Europa. De asemenea, avantajele acestor anvelope includ rezistenta excelenta la uzura, datorita structurii unice a benzii de rulare.

Ce au special anvelopele de iarna Viatti?

Dezvoltarea anvelopelor de iarna Viatti se realizeaza pe echipamente moderne folosind cele mai noi tehnologii. Datorita structurii unice a benzii de rulare in forma de V, a fost posibila cresterea permeabilitatii anvelopei pe drumurile inzapezite si alunecoase.

Care este diferenta dintre anvelopele pentru toate anotimpurile Viatti si anvelopele de vara si de iarna?

Anvelopele Viatti pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru utilizare pe tot parcursul anului. Poate fi folosit atat iarna cat si vara. Aceste anvelope sunt perfect adaptate pentru temperaturi climatice negative si pozitive.

Ce alternative ai pentru marca Viatti?

De asemenea, va putem recomanda anvelope ale unor marci precum:

  • Kormoran
  • Premiorri
  • Goodride
  • Zeetex

Anvelope auto - intreaga gama este prezentata in catalogul nostru online.

Sus