Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Pneuri Wellplus in Moldova

Anvelope Wellplus au gasit faima intre proprietari de masini, care tind sa obtina anvelope de calitate superioara la un cost necostisitor. Marfa acestei marci comerciale se dezvolta aplicind materialul doar calitativ, la fabrici echipate cu echipament relevant astazi. Producator de marfuri sugereaza alegere larga de cauciuc auto de iarna, de vara si pe tot sezonul.

Cauciucuri pe sezonul de vara Wellplus

Pneurile de vara constata stabilitatea termica ridicata. Datorita tehnologiilor recente de productie, anvelopa isi mentine proprietatile de mobilizare chiar la temperaturi inalte . Aiest lucru face posibil companiei sa implementeze marfa in peste 80 de tari din toata lumea. Nivelul micsorat de zgomot este alta proprietate, care a fost primita prin infiintarea designlui moderat si asimetric a benzii de rulare. Procurati acum anvelopele de sezonul de vara Wellplus, cu scopul de a vedea toate beneficiile.

Anvelope pe sezonul de iarna Wellplus

Fabricantul pentru sezonul rece a dezvoltat pneuru Wellplus de iarna care au multe avantaje . In principal, trebuie de accentuat miscarea fixa a autovehiculului la marirea vitezei si franare pe suprafata inzapezita . Modelul deosebit a benzii de rulare asigura o aderenta de inalta calitate pe autostrada. De asemenea, forma benzii reduce aderenta murdariei si a omatului . Aiesta este o iesire excelenta pentru a sofa iarna si in situatii dificile. Doriti sa achizitionati anvelope Wellplus de iarna? In magazinul anvelopele.md faceti rost de cea mai larga gama!

Cauciuc pe tot anul Wellplus

Producatorul a izbutit sa proiecteze o solutie favorabila pentru sofare in orice perioada. Aceste anvelope se evidentiaza prin proprietatile lor bune de sofare pe traseuri ude si uscacioase, la temperaturi inalte si mici. Merge pentru folosire urbana si off-road. Importantul profit este raportul calitate-cost. Ca sa va asigurati de acest lucru, este nevoie sa comandati anvelope pentru toate anotimpurile ca sa le testati desinestatator. Suntem convinsi ca o sa fiti satisfacut!

Sus