Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Latimea
Inaltimea
Raza
Indicele de sarcină
Indicele de viteză
Sezonalitate
Cauta
Reseteaza

Pneuri Zeetex in Moldova

Cauciuc auto Zeetex a obtinut popularitate larga la soferi, care doresc sa cumpere pneuri de calitate nemaipomenita la un pret favorabil. Marfa lansata a acestei marci comerciale se produc aplicind materialul exclusiv calitativ, la intreprinderi echipate cu echipament actual. Fabricantul sugereaza sortiment larg de cauciuc pe tot sezonul, de vara si de iarna.

Anvelope pe sezon de vara Zeetex

Anvelopele pe sezonul de vara atrag atentia cu stabilizarea termica ridicata. Pneul isi pastreaza caracteristicile de mobilizare chiar la temperaturi mari multumita tehnologiilor contemporane de bunuri . Aiest lucru face posibil marcii comerciale sa implementeze produsele in peste 50 de tari din toata lumea. Nivelul micsorat de zgomot este alta caracteristica, care a fost primita prin infiintarea proiectului moderat si asimetric a benzii de rulare. Pentru a vedea toate profiturile, cumparati acum cauciucurile de sezonul de vara Zeetex pe site-ul nostru .

Anvelope pe sezon de iarna Zeetex

Fabricantul pe clima rece a dezvoltat pneuru Zeetex de iarna care au multe avantaje . Este nevoie, in principal, de marcat miscarea fixa a vehiculului la marirea vitezei si franare pe suprafata inzapezita. Modelul unic a benzii de rulare asigura o aderenta de inalta calitate pe drum. In plus, modelul benzii minimizeaza lipirea a namolului si a ninsorii . Aceasta este o solutie grozava pentru a sofa iarna si in conditii extreme. Intentionati sa procurati anvelope Zeetex pentru iarna? Pe site-ul nostru faceti rost de cea mai ampla gama!

Pe tot sezonul pneuri Zeetex

Producatorul a reusit sa creeze o cale perfecta pentru conducere pe orice anotimp. Aceste pneuri se evidentiaza prin proprietatile lor perfecte de conducere pe drumuri ude si uscate, la temperaturi ridicate si mici. Este adaptat pentru utilizare urbana si off-road. Importantul cistig este legatura calitate-cost. Pentru a va asigura de acest lucru, este nevoie sa cumparati pneuri pentru toate sezoanele si sa le testati desinestatator. Suntem siguri ca veti fi multumit!

De ce anvelopele de vara Zeetex?

Anvelopele de vara Zeetex au o serie de avantaje. Dintre cele principale, trebuie remarcat faptul ca au o plutire excelenta pe umed, au un profil de anvelopa mai larg si rezista perfect la hidroplanare, ceea ce iti mareste siguranta la conducere.

Ce au special anvelopele de iarna Zeetex?

Datorita modelului sau unic al benzii de rulare, anvelopele de iarna Zeetex au o plutire sporita pe drumurile inzapezite si alunecoase. De asemenea, merita remarcat o chimie speciala. compozitia de cauciuc, permitand cresterea duratei de viata a acestui cauciuc.

Ar trebui sa ma gandesc sa cumpar anvelope Zeetex all-season?

Anvelopele pentru toate anotimpurile Zeetex se simt grozav la temperaturi extreme. Cu toate acestea, aceasta achizitie ar trebui sa fie luata in considerare de persoanele care nu calatoresc foarte des cu masina iarna si traiesc intr-un climat relativ cald.

La ce marci de anvelope, in afara de Zeetex, ar trebui sa te uiti?

De asemenea, va recomandam sa acordati atentie anvelopelor unor marci precum:

Site-ul nostru ofera intreaga gama de anvelope pentru pasageri din Moldova.

Sus