Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope auto cu format 125/75 R17 in Republica Moldova

O selectie uimitoare de anvelope pentru masina de marca de la companii de incredere, observati la noi pe site. La noi pe site gasiti anvelope cu dimensiunea recomandabila pentru vehiculul Dvs . Va intilnim de asemenea cu gama selectiei si cu un cost atractiv.

Cum sa cititi valorile formatului anvelopelor auto?

Pe partea de profil a anvelopei puteti vedea un numar anumit de caractere si litere. El concluzioneaza intregul material despre anvelopa. Exista 3 parametri cei mai esentiali care toti soferii ar trebui sa le inteleaga:raza, latimea si diametrul.

Luati in consideratie cauciucul cu parametri - 125/75 R17:

  • Prima denumire e latimea anvelopei in milimetri.
  • A doua denumire e inaltimea anvelopei. Aceasta dimensiune indica legatura intre lungimea profilului si diametru in procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor considera incorect ca, acest simbol constituie raza. Acesta e parametrul unei anvelope auto care are o lenta radiala.
  • Cifra de dupa R - desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti dimensiunea potrivita?

In certificatul tehnic a automobilului este un formular cu componentele anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din cauciucurile instalate pe transportul rutier. Daca intilniti probleme in alegere si aveti nevoie de informatii adaugatoare, contactati specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa alegeti optiunea cea mai corecta. Oferim intotdeauna produse originale.

Sus