Cauciucuri 125/75 R17 in Chisinau

Nu exista inca produse pe site.

Absolut toti soferii stiu ca, in scopul unei calatorii favorabile, sunt necesare anvelope solide. Pentru alegerea corecta a anvelopelor 125/75 R17, ar trebui sa cunoasteti o multime de parametri importanti, si anume: indicele de ritm si forta. Sezonalitatea este un parametru foarte important. Divergenta anvelopelor fata de conditiile de mediu poate duce la o situatie deplorabila pe pista! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 125/75 R17?

Anvelope 125/75 R17 pentru vara

In Moldova, anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit cand vine primavara. Temperatura arata de obicei 7 °C sau mai mult. Anvelopele de vara 125/75 R17 au multe proprietati care indeplinesc conditiile de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafata drumului. Acest lucru permite masinii sa se opreasca in siguranta. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele auto raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat va deveni mai confortabil condusul.
  3. Rezistenta buna la alunecare. Mai exact, modul in care anvelopele sunt adaptate la deplasarea pe drumuri foarte umede.

Regiunea noastra se distinge printr-o multime de precipitatii in sezonul cald, asa ca este important sa punem in functiune aceste caracteristici.

Patine 125/75 R17 pentru iarna

Pe masura ce temperatura scade sub cinci grade, ar trebui sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 125/75 R17 sunt un compus special. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem. Magazinul nostru ofera anvelope ieftine cu proprietati excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Se descurca grozav si pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Aceasta situatie se explica prin faptul ca compozitia este listata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o plimbare fiabila iarna, ar trebui sa cumparati rampe de iarna 125/75 R17!

Anvelope 125/75 R17 pentru orice vreme

In ciuda scepticismului, rampele 125/75 R17 pentru orice vreme nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la +10 grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile 125/75 R17, va rugam sa contactati un consultant de vanzari sau sa cumparati in online magazin de anvelope.

Sus to-top.png