Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope auto cu caracteristici 145/65 R20 in Moldova

Magazinul nostru online ofera o gama incredibila de anvelope de marca de la fabrice renumite . Anvelope auto de dimensiunea convenabila pentru automobilul Dvs gasiti in magazinul nostru. Va satisfacem in plus cu gama selectiei si cu un pret acceptabil.

Cum sa intelegeti marcajele dimensiunilor anvelopelor auto?

Pe suprafata laterala a anvelopei auto puteti vedea un numar anumit de cifre si litere. El include intregul material despre cauciuc. Sunt III parametri cei mai semnificativi care absolut toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in consideratie cauciucul cu parametri - 145/65 R20:

  • 1 valoare este latimea anvelopei in milimetri.
  • A 2 valoare este inaltimea anvelopei auto. Aceasta caracteristica arata raportul dintre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor cred in mod eronat ca, aceasta litera semnifica raza. Acesta este parametrul unei anvelope de masina ce are un cordon radial.
  • Cifra de dupa R este desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa decideti parametrul potrivit?

In licenta tehnica a vehiculului exista un act cu parametrii anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest act poate fi luat si din anvelopele disponibile pe transportul rutier. In caz ca intilniti probleme in selectare si posedati nevoie de referinte adaugatoare, contactati mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa procurati optiunea cea mai acceptabila. Oferim doar produse de calitate .

Sus