Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope cu parametri 155/60 R20 in Moldova

O gama impresionanta de anvelope pentru masina de calitate marcii de incredere, gasiti in magazinul nostru online. In magazinul nostru online veti gasi anvelope auto cu dimensiunea potrivita pentru vehiculul Dvs . Va satisfacem in plus cu gama selectiei si cu un pret atractiv.

Cum sa cititi valorile formatului anvelopelor auto?

Pe marginea de profil a anvelopei se observa un numar anumit de caractere si litere. Acesta concluzioneaza intregul certificat despre anvelopa. Sunt III elemente cele mai semnificative care absolut toti soferii ar trebui sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont cauciucul cu parametri - 155/60 R20:

  • Prima denumire e latimea anvelopei in milimetri.
  • A II denumire e profilul anvelopei. Aceasta dimensiune indica raportul intre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Multi soferi socotesc in mod eronat ca, aceasta litera marcheaza raza. Acesta e caracteristica unei anvelope de masina ce are o centura radiara.
  • Numarul dupa R - desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa definiti parametrul potrivit?

In documentarea tehnologica a vehiculului este un certificat cu elemente anvelopei pentru masina Dvs. Acest certificat poate fi primit si din cauciucurile disponibile pe automobil. Daca intampinati greutati in alegere si posedati nevoie de referinte suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa cumparati varianta cea mai optima. Vindem exclusiv produse de calitate .

Sus