Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope auto cu caracteristici 16/70 R20 in Chisinau

O alegere minunata de anvelope pentru automobil de marca de la producatori de incredere, gasiti in catalogul nostru. Anvelope auto de dimensiunea convenabila exact pentru autovehiculul Dvs veti gasi la noi pe site. Va satisfacem in plus cu bogatia selectiei si cu un pret atractiv.

Cum sa cititi valorile de dimensiune anvelopelor auto?

Pe marginea de profil a anvelopei auto exista un numar anumit de caractere si litere. Acesta include toate informatiile despre anvelopa. Exista 3 elemente cele mai esentiale care absolut toti automobilistii trebuie sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in consideratie anvelopele cu valorile - 16/70 R20:

  • 1 valoare este latimea anvelopei in milimetri.
  • A II valoare este proportionalitatea anvelopei auto. Aceasta dimensiune indica raportul dintre lungimea profilului si diametru in procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor considera in mod gresit ca, acest simbol inseamna raza. Acesta este parametrul unei anvelope auto care are un cordon radial.
  • Numarul dupa R este valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa alegeti parametrul necesar?

In actul tehnic a masinei este un formular cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din anvelopele disponibile pe automobil. In caz ca intampinati dificultati in alegere si aveti nevoie de referinte adaugatoare, puteti contacta specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa cumparati optiunea cea mai acceptabila. Vindem intotdeauna produse originale.

Sus