Cauciucuri 16/70 R20 in Chisinau

Nu exista inca produse pe site.

Aproape toti proprietarii de masini stiu ca aveti nevoie de anvelope excelente pentru o calatorie confortabila. Pentru alegerea corecta a anvelopelor 16/70 R20, ar trebui sa cunoasteti o multime de parametri importanti, si anume: indicele de ritm si forta. Timpul de aplicare este destul de important. Clima nepotrivita a anvelopelor poate duce la consecinte triste pe pista! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 16/70 R20?

Anvelope de vara 16/70 R20

In regiunea noastra, de regula, se schimba cauciucurile odata cu debutul primaverii. Temperatura este de aproximativ 8 ° C sau mai mult. Anvelopele de vara 16/70 R20 au o multime de caracteristici care corespund vremii din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru asigura masinii o oprire rapida. 
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica poate rezolva o circumstanta dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Mai exact, cum sunt adaptate razele la conducerea pe drumuri umede.

Zona noastra se remarca printr-o cantitate mare de ploi abundente in timpul verii, drept urmare aceasta caracteristica este important de luat in considerare..

Anvelope de iarna 16/70 R20

In momentul in care temperatura scade sub 5 ° C, este necesara inlocuirea anvelopelor pentru perioada de iarna. Anvelopele de iarna 16/70 R20 sunt un compus chimic special. Va permite sa mentineti elasticitatea la frig. Internet magazinul nostru ofera produse cu caracteristici excelente, cum ar fi:

  1. Model incastrat. Acest tip se caracterizeaza prin capacitatea de a se autocurata de murdarie. Inca se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, oferind protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, razele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la furnizori globali!

Pentru o plimbare sigura in sezonul de iarna, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 16/70 R20!

Cauciucuri 16/70 R20 pentru orice vreme

In ciuda conceptiilor gresite, patinele pentru orice vreme 16/70 R20 nu sunt concepute pentru a se misca tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10 ° С. Adesea sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru orice vreme 16/70 R20, sunati la un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Sus to-top.png