Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer este constient de faptul ca, pentru a conduce confortabil, sunt necesare anvelope de incredere. Pentru a comanda corect anvelopele 165/40 R16, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Timpul de utilizare este un parametru important. Diferenta de temperatura intre anvelope poate provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 165/40 R16?

Anvelope 165/40 R16 pentru vara

Anvelopele sunt inlocuite de obicei primavara in Moldova. Clima arata de obicei 10 grade si mai mult. Anvelopele 165/40 R16 pentru vara sunt dotate cu multe caracteristici, corespund conditiilor climatice din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ceea ce ofera unei masini o decelerare confortabila. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta proprietate va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt reglate pentru a circula pe drumuri ude.

Regiunea noastra este dominata de o multime de precipitatii in sezonul cald, din aceasta cauza, acesti parametri trebuie luati in considerare.

Anvelope de iarna 165/40 R16

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este important sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 165/40 R16 - o compozitie chimica speciala. Va permite sa salvati parametrii in caz de inghet sever. Magazinul online de anvelope nostru comercializeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Model incastrat. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca sortimentul provine din marfuri de la furnizori de incredere!

Pentru o miscare confortabila in timpul iernii, trebuie sa comandati pneuri de iarna 165/40 R16!

Anvelope pentru orice vreme 165/40 R16

Contrar scepticismului, pneuri pentru toate anotimpurile 165/40 R16 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti combina proprietatile iernii si verii. Pentru proprietarii de masini, pneuri de toate anotimpurile poate fi o solutie la problema cu depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar 1. In cazul in care va asteptati sa comandati patine 165/40 R16 pentru toate anotimpurile, contactati operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Sus to-top.png