Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare sofer stie ca sunt necesare anvelope de inalta calitate pentru a conduce confortabil. Pentru selectarea corecta a anvelopelor 165/40 R17, este necesar sa se tina cont de multe caracteristici, si anume: un indicator al vitezei, precum si al fiabilitatii. Sezonalitatea este punctul cel mai important. Nealinierea anvelopelor cu conditiile climatice poate duce la un accident pe drum! Ce diferentiaza anvelopele de vara, iarna si toate vremea 165/40 R17?

Patinele 165/40 R17 pentru vara

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional in Moldova odata cu debutul primaverii. Clima este de aproximativ 8 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 165/40 R17 nu sufera de lipsa proprietatilor, sunt potrivite pentru conditiile meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafata drumului. Acest lucru permite vehiculului sa se opreasca confortabil. 
  2. Controlabilitate ridicata. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat va fi mai confortabil condusul.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Si mai precis, cum sunt reglate anvelopele pentru a se deplasa pe piste umede.

Teritoriul tarii noastre se remarca printr-o cantitate mare de ploi in sezonul cald, motiv pentru care aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 165/40 R17

Pe masura ce temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 165/40 R17 - o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti moliciunea in inghet. Anvelopele.md furnizeaza anvelope iarna la preturi accesibile cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. Inca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata pentru siguranta. 
  3. Perioada de functionare. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Acest moment se explica prin faptul ca gama este formata din produse de la producatori mondiali!

Pentru a conduce in siguranta iarna, trebuie sa comandati rampe de iarna 165/40 R17!

Cauciucuri 165/40 R17 tot sezonul

In ciuda prejudecatilor, rampele 165/40 R17 pentru orice vreme nu sunt facute sa se miste pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti combina proprietatile iernii si verii. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea de a mentine 2 seturi de roti, acum puteti opera doar 1. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru orice vreme 165/40 R17, sunati la un consultant de vanzari sau faceti o achizitie in magazin cu cauciucuri online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png