Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope auto cu caracteristici 165/60 R20 in Moldova

Catalogul nostru online are o gama larga de anvelope pentru masina de calitate de la marci cunoscute . Anvelope auto de dimensiunea convenabila exact pentru vehiculul Dvs gasiti in catalogul nostru online. Va satisfacem in plus cu gama sortimentului si cu un pret atractiv.

Cum sa intelegeti valorile formatului anvelopelor auto?

Pe partea laterala a anvelopei auto observati un numar mic de caractere si litere. Acesta incheie intregul certificat despre anvelopa. Sunt 3 cantitati cele mai esentiale care absolut toti proprietarii de masina trebuie sa le priceapa:latimea, diametrul si raza.

Luati in considerare anvelopele cu parametrii - 165/60 R20:

  • I denumire este latimea anvelopei in milimetri.
  • A II denumire este profilul anvelopei auto. Aceasta caracteristica arata raportul dintre indelungarea profilului si diametru in procente.
  • R - Multi proprietari de vehicul considera incorect ca, acest simbol inseamna raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope de masina ce are un cordon radiar.
  • Cifra dupa R este valoarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa alegeti parametrul necesar?

In licenta tehnologica a autovehiculului exista un formular cu elemente anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din cauciucurile disponibile pe automobil. In caz ca intilniti probleme in alegere si posedati nevoie de referinte adaugatoare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa achizitionati varianta cea mai acceptabila. Oferim intotdeauna produse de calitate inalta.

Sus