Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Procura anvelope cu format 175/55 R20 in Moldova

Catalogul nostru online are o gama impresionanta de anvelope auto de marca de la companii populare . In catalogul nostru gasiti anvelope cu proportia recomandabila exact pentru autovehiculul Dvs . Va intilnim in plus cu bogatia selectiei si cu un cost acceptabil.

Cum sa cititi marcajele de dimensiune anvelopelor auto?

Pe marginea de profil a anvelopei exista un numar mic de cifre si litere. Acesta include toate informatiile despre cauciuc. Sunt 3 parametri cei mai importanti care toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le inteleaga:raza, latimea si diametrul.

Luati in cont cauciucul cu parametri - 175/55 R20:

  • 1 valoare e latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua valoare e proportionalitatea anvelopei. Aceasta marime indica raportul intre indelungarea profilului si latimea ca procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor socotesc in mod gresit ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta e dimensiunea unei anvelope auto ce are un cordon radial.
  • Cifra dupa R este valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti parametrul necesar?

In certificatul tehnic a automobilului exista un document cu parametrii anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest document poate fi obtinut si din anvelopele disponibile pe automobil. In caz ca intampinati greutati in selectare sau aveti nevoie de informatii adaugatoare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor ajuta sa selctati varianta cea mai corecta. Oferim exclusiv produse originale.

Sus