Anvelope 175 60 ​​R13

Nu exista inca produse pe site.

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie de anvelope de calitate. Pentru a comanda corect anvelope 175 60 ​​R13, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Sezonalitatea este foarte importanta. Divergenta anvelopelor in vreme poate provoca un accident! Ce diferentiaza anvelope all-season, iarna si vara 175 60 ​​R13?

Anvelope de vara 175 60 ​​R13

In regiunea noastra, de regula, anvelopele se schimba primavara. Clima este de aproximativ 8 grade sau mai mult. Anvelopele 175 60 ​​R13 pentru vara sunt dotate cu un numar foarte mare de caracteristici, se potrivesc conditiilor meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru permite oprirea rapida a masinii.
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta proprietate poate rezolva o circumstanta dificila pe autostrada. Cu cat anvelopele auto raspund mai clar solicitarilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Acvaplanare buna. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt reglate pentru a se deplasa pe drumuri ude.

Teritoriul Moldovei este cauzat de foarte multe ploi vara, din acest motiv aceste proprietati trebuie luate in considerare.

Anvelope de iarna 175 60 ​​R13

Pe masura ce temperatura scade sub cinci °C, anvelopele de iarna trebuie inlocuite. Anvelopele de iarna 175 60 ​​R13 este un compus chimic special conceput. Te mentine moale la frig. Magazinul nostru ofera produse cu cei mai buni parametri si livrare anvelopelor, precum:

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a curata de murdarie. Inca o manevrabilitate excelenta pe pista. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Timp de functionare. Cu o intretinere adecvata, razele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o plimbare confortabila in sezonul de iarna, trebuie sa cumparati anvelope de iarna 175/60 ​​R13!

Anvelope 175 60 ​​R13 pentru orice vreme

In ciuda scepticismului, anvelope 175 60 ​​R13 pentru orice vreme nu sunt concepute pentru a fi conduse pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea de a mentine 2 seturi de roti, acum puteti opera doar 1. In cazul in care doriti sa cumparati pneuri 175 60 ​​R13 tot sezonul, contactati operatorul de vanzari sau faceti o achizitie in magazin online anvelope.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png