Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina intelege ca anvelopele fiabile sunt necesare pentru a conduce confortabil. In intentia de a achizitiona cu exactitate anvelopele 175/60 R14, este important sa cunoastem multe caracteristici importante, de exemplu: indicele de viteza sau fiabilitate. Sezonalitatea este cel mai important parametru. Nepotrivirea anvelopelor cu clima poate duce la accidente pe drum! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 175/60 R14?

Anvelope de vara 175/60 R14

Anvelopele sunt inlocuite de obicei in Moldova odata cu debutul primaverii. Clima arata aproximativ 10 ° C si peste. Anvelopele de vara 175/60 R14 au un numar mare de caracteristici, se potrivesc cu vremea din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ofera oprire automata a trasnetului. 
  2. Controlul confortului. Acest parametru va rezolva o circumstanta dificila pe pista. Cu cat anvelopele auto raspund mai clar la comenzile proprietarului masinii, cu atat conducerea va fi mai sigura.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Mai precis, in ce masura anvelopele auto sunt reglate pentru a se deplasa pe suprafete umede.

Zona noastra este conditionata de o cantitate mare de precipitatii vara, motiv pentru care aceasta caracteristica ar trebui luata in functiune..

Anvelope de iarna 175/60 R14

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este important sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna.. Anvelopele de iarna 175/60 R14 este un compus special conceput. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Internet magazinul nostru ofera cauciucuri de iarna noi cu cele mai bune proprietati si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Functionare pe termen lung. Daca sunt depozitate corespunzator, vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia provine din produse de la marci de incredere!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 175/60 R14!

Cauciucuri 175/60 R14 tot sezonul

In ciuda prejudecatilor, pneuri pentru toate anotimpurile 175/60 R14 nu sunt concepute pentru a calatori pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10 ° С. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti combina parametri de vara si iarna. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema pastrarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 175/60 R14, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie in online magazul cu anvelope.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png