Cauciucuri 175/60 ​​R15 in Chisinau

Nu exista inca produse pe site.

Fiecare pasionat de masini stie ca anvelopele grozave sunt esentiale pentru o calatorie confortabila. Pentru selectia dorita de anvelope 175/60 R15, trebuie sa cunoasteti multe caracteristici importante, cum ar fi: valoarea vitezei, precum si rezistenta. Timpul de functionare este un punct destul de important. Nepotrivirea anvelopelor cu temperatura poate duce la consecinte teribile pe drum! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 175/60 R15?

Anvelope de vara 175/60 R15

In regiunea noastra, anvelopele sunt inlocuite in mod traditional primavara. Vremea arata de obicei 8 °C si mai mult. Razele de vara 175/60 R15 au o multime de parametri care se potrivesc conditiilor de mediu din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe carosabil umed. Ce tradeaza oprirea operationala automata. 
  2. Management de incredere. Aceasta caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe parcurs. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Adica modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Tara noastra se remarca printr-un numar foarte mare de ploi abundente vara, din acest motiv, acesti parametri trebuie luati in considerare.

Partii de iarna 175/60 R15

Cand temperatura scade sub 5 ° C, este necesar sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 175/60 R15 sunt o compozitie speciala. Va permite sa salvati parametrii cand este rece. Magazinul nostru de cauciucuri iarna ofera produse cu cele mai bune proprietati si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. De asemenea, se descurca excelent pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista multi ani. Acest moment se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la furnizori cunoscuti!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa comandati anvelope de iarna 175/60 R15!

Cauciucuri pentru orice vreme 175/60 R15

Contrar prejudecatilor, cauciucuri pentru toate anotimpurile 175/60 R15 nu sunt facute pentru a calatori tot sezonul. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 ° C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse combina proprietatile de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. Daca doriti sa comandati pneuri 175/60 R15 pentru orice vreme, sunati la managerul de vanzari sau faceti o achizitie online in magazin cauciucuri in Chisinau.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png