Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. In intentia de a achizitiona cu exactitate anvelopele 175/60 R16, este important sa cunoastem multe caracteristici importante, de exemplu: indicele de viteza sau fiabilitate. Perioada de utilizare este un element extrem de important. Nepotrivirea anvelopelor poate cauza accidente! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 175/60 R16?

Anvelope 175/60 R16 pentru vara

La noi, anvelopele se inlocuiesc in mod obisnuit primavara. Clima arata de obicei 10 grade si mai mult. Anvelopele de vara 175/60 R16 au o multime de parametri care indeplinesc conditiile de mediu din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ofera masinii o franare fulgeratoare. 
  2. Management de incredere. Acest parametru poate face fata situatiei dificile de pe autostrada. Cu cat anvelopele raspund mai clar nevoilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai exact, modul in care anvelopele sunt adaptate la deplasarea pe drumuri ude.

Zona noastra se remarca printr-o cantitate mare de ploi abundente in timpul verii, drept urmare aceasta caracteristica este important de luat in considerare..

Anvelope de iarna 175/60 R16

Deoarece temperatura scade sub 5 °C, este important sa schimbati anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 175/60 R16 sunt un compus special. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem. Internet magazinul cu anvelope nostru furnizeaza produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model incastrat. Acest profil are capacitatea de a curata murdaria. Inca foarte bine gestionat pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Perioada de functionare. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la marci cunoscute!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati cauciucuri de iarna 175/60 R16!

Anvelope 175/60 R16 tot sezonul

Spre deosebire de prejudecati, patinele 175/60 R16 pentru orice vreme nu sunt facute pentru a calatori pe tot parcursul anului. Ele fac fata perfect temperaturilor cuprinse intre -7 si +10 ° С. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste roti combina caracteristicile de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar 1. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 175/60 R16 pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online anvelope ieftine in Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png