Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cauciucuri 175/60 R19 in Chisinau

Fiecare pasionat de masini stie ca anvelopele grozave sunt esentiale pentru o calatorie confortabila. Pentru alegerea dorita a anvelopelor 175/60 R19, ar trebui sa intelegeti multi parametri importanti, de exemplu: viteza sau indicele de stabilitate. Sezonalitatea este un parametru important. Nepotrivirea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 175/60 R19?

Anvelope de vara 175/60 R19

In regiunea noastra, de obicei schimba cauciucurile odata cu debutul primaverii. Temperatura este de aproximativ 7 grade si mai mult. Anvelopele de vara 175/60 R19 sunt dotate cu multe caracteristici, ele corespund conditiilor meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ce tradeaza oprirea automata a fulgerului. 
  2. Management de incredere. Aceasta caracteristica poate rezolva situatia dificila de pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Si pentru a fi mai precis, cum sunt adaptate anvelopele pentru a conduce pe drumuri ude.

Teritoriul nostru este cauzat de multe precipitatii vara, motiv pentru care aceste caracteristici ar trebui luate in functiune.

Patine 175/60 R19 pentru iarna

In acea perioada, temperatura scade sub cinci grade, trebuie sa schimbati anvelopele pentru iarna. Anvelopele de iarna 175/60 R19 este o compozitie speciala. Va permite sa mentineti elasticitatea pe vreme rece.. Magazinul nostru ofera produse cu caracteristici excelente precum:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. Se descurca grozav si pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Perioada de functionare. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la marci mondiale!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 175/60 R19!

Cauciucuri pentru orice vreme 175/60 R19

Contrar prejudecatilor, pneuri pentru toate anotimpurile 175/60 R19 nu sunt facute pentru a calatori tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. Adesea sunt operate in sezonul de primavara si in perioada de toamna. Aceste roti contin caracteristici de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 175/60 R19 pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png