Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Comanda anvelope cu elemente 185/45 R17 in Moldova

Catalogul nostru online ofera o selectie impresionanta de anvelope pentru automobil de marca de la companii cunoscute . Anvelope de proportia convenabila pentru vehiculul Dvs veti gasi in magazinul nostru online. Va intilnim de asemenea cu bogatia selectiei si cu un cost atractiv.

Cum sa cititi valorile formatului anvelopelor auto?

Pe partea de profil a anvelopei auto observati un numar anumit de cifre si litere. El contine intregul material despre cauciuc. Sunt trei parametri cei mai esentiali care toti automobilistii trebuie sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont cauciucul cu parametri - 185/45 R17:

  • 1 valoare este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 valoare este profilul anvelopei auto. Aceasta dimensiune arata raportul dintre lungimea profilului si diametru in procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor socotesc in mod incorect ca, aceasta litera marcheaza raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope de masina ce are o centura radiara.
  • Cifra dupa R - desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa decideti dimensiunea potrivita?

In licenta tehnica a masinei este un document cu parametrii anvelopei pentru masina Dvs. Acest document poate fi obtinut si din cauciucurile instalate pe masina. Daca intampinati greutati in alegere sau aveti nevoie de referinte suplimentare, puteti contacta specialistii nostri. Ei va vor ajuta sa alegeti optiunea cea mai buna. Vindem intotdeauna produse originale.

Sus