Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Сauciucuri 185/60 R12 in Chisinau

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. Cu intentia de a cumpara corect cauciucuri in Republica Moldova 185/60 R12, ar trebui sa intelegem un numar mare de caracteristici, si anume: valoarea vitezei sau fiabilitatea. Timpul de utilizare este un parametru important. Nealinierea anvelopelor poate provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 185/60 R12?

Anvelope de vara 185/60 R12

La noi, de obicei, anvelopele se schimba primavara. Clima este de aproximativ 9 grade si mai mult. Anvelopele de vara 185/60 R12 sunt dotate cu multe proprietati care se potrivesc climei din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru permite oprirea rapida a masinii. 
  2. Controlul confortului. O astfel de caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine solicitarilor soferului, cu atat calatoria va fi mai confortabila. Rezistenta excelenta la derapaj. Si mai exact, cum sunt adaptate anvelopele pentru a conduce pe drumuri ude.
  3. Regiunea noastra se distinge printr-o multime de precipitatii in sezonul cald, asa ca este important sa punem in functiune aceste caracteristici.

Partii de iarna 185/60 R12

Deoarece temperatura scade sub cinci °C, ar trebui sa schimbati partiile pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 185/60 R12 sunt o compozitie speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea la frig extrem. Magazinul nostru aduce produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model incastrat. Acest tip are capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Timp de functionare. Cu o depozitare adecvata, partiile vor dura mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca gama este formata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, trebuie sa comandati rampe de iarna 185/60 R12!

Anvelope pentru toate anotimpurile 185/60 R12

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 185/60 R12 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 °C. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar unul. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 185/60 R12 pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online in magazinul online cauciucuri pentru auto.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png