Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare lucrator din transport stie ca, de dragul unei miscari confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru selectia dorita de anvelope 185 60 R13, trebuie sa cunoasteti multe caracteristici importante, cum ar fi: valoarea vitezei, precum si rezistenta. Timpul de aplicare este un element foarte important. Discrepanta anvelopelor din cauza conditiilor meteo poate provoca un accident! Ce distinge anvelopele all-season, vara si iarna 185 60 R13?

Anvelope 185 60 R13 pentru vara

Anvelopele sunt de obicei inlocuite primavara in Moldova. Temperatura arata aproximativ 10 °C si mai mult. Anvelopele 185 60 R13 pentru vara sunt dotate cu o multime de parametri care se potrivesc conditiilor de mediu din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe carosabil umed. Ce tradeaza franarea fulgerului masinii. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica poate rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine nevoilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai sigura.
  3. Acvaplanare excelenta. Adica modul in care anvelopele sunt configurate sa se deplaseze pe piste foarte umede.

Teritoriul tarii noastre este dominat de un numar foarte mare de ploi vara, asa ca aceste caracteristici trebuie luate in considerare.

Anvelope 185 60 R13 pentru iarna

Cand temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 185 60 R13 este o compozitie chimica speciala. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Internet magazinul nostru cu anvelope online md furnizeaza produse cu parametri excelenti si anume: 

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil are capacitatea de a se autocurata de murdarie. In plus, se descurca bine pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Aceasta situatie se datoreaza faptului ca compozitia este din produse de la marci mondiale!

Pentru o plimbare fiabila in sezonul de iarna, trebuie sa comandati anvelope de iarna 185 60 R13!

Pneuri pentru orice vreme 185/60 R13

Spre deosebire de prejudecati, anvelopele pentru toate anotimpurile 185 60 R13 nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac fata bine indicatorilor in intervalul de la -7 la +10 °C. Adesea sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti combina proprietatile iernii si verii. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la dificultatea de a mentine un al doilea set de roti, caz in care puteti folosi doar 1. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru orice vreme 185 60 R13, sunati la un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online in magazin de cauciucuri.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png