Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice transportator este constient de faptul ca anvelopele bune sunt necesare pentru o calatorie confortabila. Pentru alegerea dorita a anvelopelor 185/60 R14, ar trebui sa intelegeti multi parametri importanti, de exemplu: viteza sau indicele de stabilitate. Timpul de aplicare este un element foarte important. Nealinierea anvelopelor poate cauza accidente! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 185/60 R14?

Anvelope de vara 185/60 R14

In regiunea noastra, anvelopele se schimba de obicei primavara. Vremea arata aproximativ 10 grade sau mai mult. Patinele 185/60 R14 pentru vara au o multime de caracteristici, ele corespund vremii din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru va permite sa oferiti masinii o oprire confortabila. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat pantele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Si anume masura in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Regiunea noastra se caracterizeaza printr-un numar mare de averse in sezonul cald, din acest motiv trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Anvelope de iarna 185/60 R14

Cand temperatura scade sub 5 ° C, este necesar sa inlocuiti anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 185/60 R14 sunt o compozitie chimica speciala. Va permite sa salvati parametrii in inghet. Internet magazinul nostru furnizeaza anvelope iarna la preturi atractive cu caracteristici excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Inca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Timp de functionare. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 185/60 R14!

Pneuri pentru toate anotimpurile 185/60 R14

In ciuda conceptiilor gresite, patinele pentru orice vreme 185/60 R14 nu sunt concepute pentru a se misca tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de vara si iarna. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la necazul de a pastra 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati cauciucuri pentru toate anotimpurile 185/60 R14, sunati un consultant de vanzari sau comandati de la magazin anvelope in Chisinau.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png