Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice proprietar de masina intelege ca, de dragul unui control favorabil, sunt necesare anvelope excelente. Pentru a alege cauciucul potrivit 185/60 R16, trebuie sa intelegeti un numar mare de proprietati, in special: valoarea revolutiilor, precum si puterea. Perioada de functionare este un parametru destul de important. Nepotrivirea anvelopelor pentru clima poate duce la un rezultat trist! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 185/60 R16?

Anvelope de vara 185/60 R16

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional primavara in Moldova. Clima, de regula, este enumerata in regiunea de 9 grade si mai mult. Anvelopele de vara 185/60 R16 au un numar mare de proprietati, se potrivesc climei din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru aduce vehiculul la o oprire rapida. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. Aceasta caracteristica poate rezolva situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Si mai precis, in ce masura anvelopele sunt reglate pentru a se deplasa pe drumuri ude.

Regiunea noastra se caracterizeaza printr-un numar mare de averse in sezonul cald, din acest motiv trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica.

Anvelope 185/60 R16 pentru iarna

Cand temperatura scade sub cinci °C, trebuie sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 185/60 R16 este o compozitie speciala. Va permite sa pastrati proprietatile la frig. Magazinul de cauciucuri in Chisinau nostru ofera produse cu proprietati excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil se caracterizeaza prin capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc distanta de franare la conducerea pe gheata, ceea ce asigura siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia consta din produse de la furnizori globali!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna 185/60 R16!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 185/60 R16

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru orice vreme 185/60 R16 nu sunt produse pentru tot anul. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea de a mentine un al doilea set de roti, acum puteti folosi doar 1. Daca doriti sa cumparati anvelope all-season 185/60 R16, sunati la operatorul de vanzari sau plasati o comanda online la cauciucuri ieftine in Moldova.

Sus to-top.png