Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie de anvelope de calitate. Pentru a alege cauciucul potrivit 185/60 R17, trebuie sa intelegeti un numar mare de proprietati, in special: valoarea revolutiilor, precum si puterea. Perioada de functionare este un parametru destul de important. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile de mediu poate provoca un accident! Care este discrepanta dintre anvelopele pentru toate vremea, de iarna si de vara 185/60 R17?

Anvelope de vara 185/60 R17

La noi, de regula, anvelopele se schimba primavara. Vremea este indicata provizoriu ca in jur de 7 grade sau mai mult. Anvelopele de vara 185/60 R17 au o multime de parametri, indeplinesc conditiile de mediu din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete uscate. Acest lucru tradeaza deceleratia rapida automata. 
  2. Controlul confortului. Aceasta caracteristica poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar nevoilor proprietarului masinii, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Si mai precis, cat de bine sunt adaptate anvelopele pentru a calatori pe suprafete foarte umede.

Tara noastra se remarca printr-un numar mare de ploi in timpul verii, drept urmare aceasta caracteristica ar trebui sa fie luata in considerare.

Anvelope 185/60 R17 pentru iarna

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, anvelopele trebuie inlocuite cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 185/60 R17 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Va permite sa mentineti elasticitatea pe vreme rece. Magazinul nostru vinde pneuri de iarna in Chisinau cu caracteristici bune precum:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Plus ca se descurca grozav pe pista. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Perioada de functionare. Cu o intretinere corecta, partiile vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la furnizori globali!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa achizitionati rampe de iarna 185/60 R17!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 185/60 R17

In ciuda scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 185/60 R17 nu sunt facute pentru a calatori pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori in regiune de la -7 la +10 grade. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste roti combina parametri de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea de a mentine 2 seturi de roti, acum puteti opera doar 1. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 185/60 R17, sunati la un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online in internet magazin anvelopele.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png