Pneuri 185/82 R14C

Nu exista inca produse pe site.

Cutare sau cutare sofer intelege ca, pentru o miscare confortabila, sunt necesare anvelope solide. Pentru selectia dorita in magazin anvelope online 185/82 R14C, trebuie sa cunoasteti multe caracteristici importante, cum ar fi: valoarea vitezei, precum si rezistenta. Perioada de functionare este un parametru destul de important. Nepotrivirea temperaturii anvelopelor poate cauza un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 185/82 R14C?

Anvelope de vara 185/82 R14C

In regiunea noastra, de regula, anvelopele sunt inlocuite primavara. Clima este enumerata in mod provizoriu in regiunea de 8 ° C si mai mult. Anvelopele 185/82 R14C pentru vara sunt dotate cu un numar mare de proprietati care se potrivesc conditiilor climatice din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Acest lucru ofera vehiculului o oprire fulgeratoare. 
  2. Management de incredere. Acest parametru va va permite sa rezolvati o situatie dificila pe pista. Cu cat partiile raspund mai bine solicitarilor proprietarului masinii, cu atat cursa va deveni mai favorabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Si anume masura in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Teritoriul regiunii noastre este caracterizat de o cantitate uriasa de ploi vara, motiv pentru care aceasta caracteristica trebuie luata in considerare.

Anvelope 185/82 R14C pentru iarna

In momentul in care temperatura scade sub cinci grade, este necesara modificarea partiilor pentru sezonul de iarna. Anvelopele de iarna 185/82 R14C sunt un compus chimic special. Te mentine moale la frig. Internet magazinul nostru ofera anvelope iarna in Chisinau cu caracteristici bune precum:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Inca foarte bine manevrat pe pista. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, oferind protectie. 
  3. Durabilitate. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest moment se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la furnizori cunoscuti!

Pentru a conduce in siguranta in sezonul de iarna, ar trebui sa cumparati anvelope de iarna 185/82 R14C!

Anvelope 185/82 R14C tot sezonul

Contrar scepticismului, cauciucuri pentru toate anotimpurile 185/82 R14C nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Adesea sunt puse in actiune primavara si toamna. Aceste roti contin caracteristici de vara si iarna. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa utilizati doar 1. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru toate anotimpurile 185/82 R14C, va rugam sa contactati un consultant de vanzari sau sa cumparati online.

Sus to-top.png