Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope auto cu parametri 195/45 R17 in Chisinau

Magazinul nostru online ofera o alegere larga de anvelope de calitate de la marci de incredere . Anvelope de dimensiunea convenabila exact pentru vehiculul Dvs gasiti la noi pe site. Va intilnim de asemenea cu bogatia sortimentului si cu un pret atragator.

Cum sa intelegeti valorile de dimensiune anvelopelor?

Pe suprafata laterala a anvelopei se observa un numar anumit de cifre si litere. Acesta incheie toate informatiile despre cauciuc. Sunt III elemente cele mai esentiale care toti proprietarii de autovehicul trebuie sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in cont cauciucul cu valori - 195/45 R17:

  • Prima denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A II denumire este inaltimea anvelopei. Aceasta inaltime indica raportul intre lungimea profilului si latimea ca procente.
  • R - Marea majoritate a soferilor socotesc in mod eronat ca, acest simbol marcheaza raza. Acesta este parametrul unei anvelope de masina ce are o lenta radiala.
  • Numarul dupa R este desemnarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti dimensiunea necesara?

In certificatul tehnic a autovehiculului este un act cu parametrii anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest act poate fi primit si din anvelopele disponibile pe automobil. In caz ca intampinati probleme in alegere sau aveti nevoie de informatii adaugatoare, contactati specialistii nostri. Ei va vor consulta cum sa procurati optiunea cea mai acceptabila. Oferim exclusiv produse originale.

Sus