Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope cu format 195/55 R17 in Moldova

Catalogul nostru online are o alegere mare de anvelope auto de marca de la companii de incredere . In magazinul nostru veti gasi anvelope cu proportia convenabila pentru vehiculul Dvs . Va satisfacem de asemenea cu gama sortimentului si cu un cost acceptabil.

Cum sa cititi valorile dimensiunilor anvelopelor?

Pe partea laterala a anvelopei auto este un numar mic de caractere si litere. Acesta contine intregul material despre cauciuc. Sunt 3 cantitati cele mai esentiale care absolut toti automobilistii ar trebui sa le inteleaga:latimea, diametrul si raza.

Luati in considerare cauciucul cu parametri - 195/55 R17:

  • Prima denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A 2 denumire este inaltimea anvelopei auto. Aceasta dimensiune indica relatia intre indelungarea profilului si latimea in procente.
  • R - Multi automobilisti considera in mod incorect ca, acest simbol inseamna raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope de masina care are o lenta radiala.
  • Cifra dupa R e desemnarea diametrului anvelopei auto.

Cum sa decideti dimensiunea potrivita?

In documentatia tehnologica a masinei este un formular cu componentele anvelopei pentru masina Dvs. Acest formular poate fi luat si din anvelopele instalate pe transportul rutier. Daca intilniti probleme in alegere si posedati nevoie de informatii suplimentare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor consulta cum sa selctati optiunea cea mai optima. Vindem exclusiv produse originale.

Sus