Filtrul
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cutare sau cutare sofer intelege ca, pentru o miscare confortabila, sunt necesare anvelope solide. In intentia de a achizitiona cu exactitate anvelopele 195/60 R15c, este important sa cunoastem multe caracteristici importante, de exemplu: indicele de viteza sau fiabilitate. Sezonalitatea este destul de semnificativa. Divergenta anvelopelor fata de conditiile de mediu poate duce la o situatie deplorabila pe pista! Ce diferentiaza anvelopele de vara, iarna si toate vremea 195/60 R15c?

Anvelope 195/60 R15c pentru vara

In mod traditional, anvelopele sunt schimbate in Moldova spre sfarsitul primaverii. Clima arata aproximativ 10 ° C si peste. Anvelopele 195/60 R15c pentru vara sunt dotate cu un numar foarte mare de caracteristici, se potrivesc conditiilor meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe sosea. Ceea ce ofera unei masini o franare confortabila. 
  2. Nivel ridicat de manevrabilitate. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Adica modul in care anvelopele sunt adaptate pentru deplasarea pe piste umede.

Regiunea noastra este dominata de un numar mare de ploi vara, drept urmare aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 195/60 R15c

Deoarece temperatura scade sub 5 ° C, este important sa schimbati anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 195/60 R15c sunt un compus special. Va permite sa mentineti elasticitatea la frig. Online magazinul de cauciucuri nostru ofera produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Se descurca excelent si pe autostrada. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, oferind protectie. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la furnizori de incredere!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa achizitionati pneuri de iarna 195/60 R15c!

Anvelope 195/60 R15c tot sezonul

In ciuda prejudecatilor, anvelopele all-season 195/60 R15c nu sunt concepute pentru a se misca tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor in intervalul de la -7 la + zece ° C. Cel mai adesea sunt folosite in sezonul de primavara si in sezonul de toamna. Aceste produse combina parametri de iarna si vara. Pentru soferi, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa utilizati doar 1. In cazul in care intentionati sa cumparati patine 195/60 R15c pentru orice vreme, contactati un consultant de vanzari sau cumparati online anvelope in Chisinau si in toata Moldova.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png