Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Cutare sau cutare sofer intelege ca, pentru o miscare confortabila, sunt necesare anvelope noi solide. Pentru alegerea dorita a anvelopelor 195/60 R16c, ar trebui sa intelegeti multi parametri importanti, de exemplu: viteza sau indicele de stabilitate. Timpul de functionare este un punct destul de important. Nepotrivirea temperaturii anvelopelor poate cauza un accident! Ce diferentiaza anvelopele de iarna, de vara si de toate vremea 195/60 R16c?

Anvelope de vara 195/60 R16c

Anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit in Moldova in timpul primaverii. Clima arata de obicei 7 grade si mai mult. Anvelopele 195/60 R16c pentru vara sunt dotate cu multe caracteristici, corespund conditiilor climatice din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Ceea ce tradeaza masina o oprire de incredere. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta proprietate poate face fata situatiei dificile de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile soferului, cu atat calatoria va fi mai sigura.
  3. Acvaplanare excelenta. Si pentru a fi mai precis, in ce masura anvelopele sunt configurate sa se deplaseze pe piste umede.

Regiunea noastra este dominata de un numar mare de ploi vara, drept urmare aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 195/60 R16c

Deoarece temperatura scade sub 5 ° C, este important sa schimbati anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 195/60 R16c sunt o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa mentineti proprietatile in conditii de inghet sever. Magazin online de anvelope ieftine nostru ofera produse cu caracteristici bune si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest profil are capacitatea de a curata de murdarie. Se descurca grozav si pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu varfuri reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera siguranta. 
  3. Durabilitate. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la producatori mondiali!

Pentru o plimbare confortabila in sezonul de iarna, trebuie sa cumparati pneuri de iarna 195/60 R16c!

Pneuri pentru toate anotimpurile 195/60 R16c

In ciuda prejudecatilor, pneuri pentru toate anotimpurile 195/60 R16c nu sunt concepute pentru a calatori pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste roti combina proprietatile iernii si verii. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea a 2 seturi de roti, acum este posibil sa utilizati doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru orice vreme 195/60 R16c, sunati la un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png