Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope cu elemente 195/60 R18 in Republica Moldova

O selectie minunata de anvelope pentru automobil de marca de la producatori populare, observati la noi pe site. Anvelope auto de dimensiunea recomandabila exact pentru autovehiculul Dvs veti gasi la noi pe site. Va intilnim de asemenea cu bogatia sortimentului si cu un pret acceptabil.

Cum sa intelegeti valorile de dimensiune anvelopelor auto?

Pe marginea de profil a anvelopei este un numar anumit de semne si litere. El incheie toate informatiile despre cauciuc. Exista III cantitati cele mai semnificative care absolut toti proprietarii de vehicul trebuie sa le priceapa:raza, latimea si diametrul.

Luati in considerare un exemplu - 195/60 R18:

  • Prima denumire este latimea anvelopei in milimetri.
  • A 2 denumire este proportionalitatea anvelopei. Aceasta inaltime indica raportul dintre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Multi soferi socotesc in mod gresit ca, acest simbol constituie raza. Acesta este caracteristica unei anvelope de masina ce are o lenta radiara.
  • Cifra de dupa R e valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa alegeti parametrul necesar?

In documentarea tehnologica a vehiculului este un act cu elemente anvelopei pentru autovehiculul Dvs. Acest act poate fi primit si din cauciucurile disponibile pe masina. Daca intampinati greutati in selectare sau aveti nevoie de referinte adaugatoare, puteti contacta specialistii nostri. Ei va vor ajuta sa achizitionati varianta cea mai corecta. Vindem doar produse originale.

Sus