Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice sofer stie ca, de dragul miscarii confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru a obtine in mod corespunzator rampe 195/75 R16c, trebuie sa cunoasteti un numar mare de proprietati, de exemplu: valoarea vitezei sau stabilitatii. Sezonalitatea este foarte importanta. Nepotrivirea anvelopelor cu conditiile meteo poate duce la consecinte grave asupra pistei! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 195/75 R16c?

Anvelope 195/75 R16c pentru vara

Anvelopele sunt schimbate in mod obisnuit in Moldova in timpul primaverii. Vremea arata provizoriu 10 grade si mai mult. Anvelopele de vara 195/75 R16c au o abundenta de proprietati care corespund conditiilor meteo din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ceea ce tradeaza vehiculul o reducere sigura a vitezei. 
  2. Controlabilitate ridicata. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Si mai precis, cat de bine sunt adaptate anvelopele pentru a calatori pe suprafete foarte umede.

Teritoriul tarii noastre se remarca printr-o cantitate mare de ploi in sezonul cald, motiv pentru care aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 195/75 R16c

De indata ce temperatura scade sub cinci grade, anvelopele trebuie inlocuite cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 195/75 R16c este o compozitie chimica speciala. Te mentine moale la frig extrem. Internet magazinul de anvelope nostru comercializeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. De asemenea, se descurca foarte bine pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Durata lunga de viata. Depozitate corect, vor rezista mult timp. Acest moment se datoreaza faptului ca gama este formata din produse de la marci cunoscute!

Pentru o plimbare confortabila in timpul iernii, ar trebui sa cumparati pneuri de iarna 195/75 R16c!

Pneuri 195/75 R16c tot sezonul

Spre deosebire de prejudecati, cauciucuri pentru toate anotimpurile 195/75 R16c nu sunt concepute pentru a rula tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu indicatori pe scara de la -7 la + zece grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, anvelope pentru toate sezoanele poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati pneuri pentru toate anotimpurile 195/75 R16c, sunati un consultant de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png