Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Cumpara anvelope auto cu elemente 205/35 R18 in Moldova

O selectie minunata de anvelope pentru automobil de calitate marcii renumite, vedeti in magazinul nostru. In magazinul nostru veti gasi anvelope cu proportia recomandabila pentru automobilul Dvs . Va intilnim in plus cu bogatia selectiei si cu un cost atragator.

Cum sa intelegeti valorile formatului anvelopelor auto?

Pe partea laterala a anvelopei este un numar anumit de semne si litere. El contine toate informatiile despre cauciuc. Exista trei elemente cele mai semnificative care toti proprietarii de autovehicul ar trebui sa le priceapa:latimea, diametrul si raza.

Luati in consideratie anvelopele cu valorile - 205/35 R18:

  • 1 denumire este latimea anvelopei auto in milimetri.
  • A doua denumire este inaltimea anvelopei. Aceasta marime arata raportul dintre lungimea profilului si diametru ca procente.
  • R - Marea majoritate a automobilistilor cred in mod incorect ca, aceasta litera inseamna raza. Acesta este caracteristica unei anvelope de masina ce are o lenta radiara.
  • Numarul dupa R - valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa determinati parametrul necesar?

In certificatul tehnic a masinei exista un formular cu componentele anvelopei pentru automobilul Dvs. Acest formular poate fi obtinut si din cauciucurile disponibile pe transportul rutier. In caz ca intampinati dificultati in alegere sau aveti nevoie de informatii suplimentare, contactati profesionistii nostri. Ei va vor ajuta sa alegeti varianta cea mai corecta. Oferim doar produse de calitate inalta.

Sus