Vezi toate serviciile

Товаров пока нет на сайте.

Achizitioneaza anvelope auto cu elemente 205/40 R18 in Moldova

O selectie mare de anvelope auto de calitate marcii populare, vedeti in catalogul nostru. Anvelope auto de dimensiunea recomandabila exact pentru masina Dvs gasiti in magazinul nostru online. Va satisfacem de asemenea cu gama sortimentului si cu un pret atractiv.

Cum sa intelegeti marcajele formatului anvelopelor auto?

Pe suprafata de profil a anvelopei observati un numar mic de cifre si litere. El incheie toate informatiile despre anvelopa. Sunt trei parametri cei mai importanti care absolut toti proprietarii de vehicul ar trebui sa le priceapa:raza, diametrul si latimea.

Luati in consideratie anvelopele cu parametrii - 205/40 R18:

  • I valoare este latimea anvelopei in milimetri.
  • A II valoare este inaltimea anvelopei. Aceasta inaltime indica relatia intre indelungarea profilului si diametru ca procente.
  • R - Multi soferi considera gresit ca, aceasta litera constituie raza. Acesta este dimensiunea unei anvelope de masina care are un cordon radial.
  • Cifra dupa R - valoarea diametrului anvelopei.

Cum sa definiti dimensiunea potrivita?

In licenta tehnica a vehiculului este un certificat cu componentele anvelopei pentru vehiculul Dvs. Acest certificat poate fi obtinut si din anvelopele instalate pe vehicul. In caz ca intilniti dificultati in selectare si aveti nevoie de informatii suplimentare, puteti contacta mesterii nostri. Ei va vor consulta cum sa achizitionati optiunea cea mai acceptabila. Vindem exclusiv produse de calitate inalta.

Sus